Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΕΠΑΛ Καρπενησίου-ΓΕΛ Καμένων Βούρλων 0-2

Η ομάδα του Γενικού Λυκείου Καμένων Βούρλων επικράτησε με 0-2 χωρίς δυσκολίες του Επαγγελματικού Λυκείου Καρπενησίου.
Η συνάντηση πετοσφαίρισης κοριτσιών διεξήχθη την Τρίτη 2 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου και άρχισε στις 11:30. Ήταν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου  Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων.
Το ΕΠΑΛ Καρπενησίου του Χρήστου Αρμάγου δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τη Φθιωτική ομάδα, με τα κορίτσια του στο πρώτο τους παιχνίδι να αποκομίζουν νέες εμπειρίες σε συνθήκες αγώνα.
Το ΓΕΛ Καμένων Βούρλων της Γιαννούλας Λέζου ήταν καλύτερο από τον αντίπαλο, φτάνοντας με μεγάλη διαφορά στα δυο σετ στη νίκη-πρόκριση. Οι πιο πολλές αθλήτριες του διαθέτουν αρκετές παραστάσεις από αγώνες.
Οι πρωταθλήτριες Φθιώτιδας προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ήρθε ο Κουτσής
Ο Λαμιώτης διαιτητής πετοσφαίρισης Πέτρος Κουτσής σφύριξε τον αγώνα με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Βίκυ Γιαννοπούλου.

Χωρίς αγώνα
Το ΕΠΑΛ Καρπενησίου κατέκτησε τον τίτλο στον νομό χωρίς αγώνα, καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή κάποιο άλλο Λύκειο.

Δυνατό Λύκειο
Οι πρωταθλήτριες Φθιώτιδας διαθέτουν αθλήτριες, που αγωνίζονται στους συλλόγους της περιοχής. Στον τελικό του νομού κέρδισαν στο «Χαλκιοπούλειο» με 2-0 το 6o Λύκειο Λαμίας την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Τα σετ
5-25, 7-25

Συνθέσεις Ομάδων

ΕΠΑΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Χρυσικού, Κοντογεώργου, Φέγγου, Κάππα, Πρασσά, Κουρλού, Πρίμπα, Κοράκη, Ζαχαράκη, Ρεντζέπη, Βλάχου

ΓΕΛ Καμένων Βούρλων (Γιαννούλα Λέζου): Βαρυπάτη, Γεραλή Δ., Γεραλή Ε., Βουρβουλάκη, Ζωγλοπίτη, Θεοδώρου,  Ξυδιά, Χαρματζή, Ψαθά, Σκαμάγκη, Αλεξανδρή, Θεοδώρου, Πιεροπούλου(λ)

Διαιτητής: Πέτρος Κουτσής& Βίκυ Γιαννοπούλου
Κριτές: Αθηνά Παπαδοπούλου& Νάντια Βρόντου










*Φωτογραφίες της κ. Βρόντου