Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Φιλικό Futsal Παναθηναϊκού και επιλέκτων της Ευρυτανίας


Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ αθλητισμού περιελάμβανε φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας Futsal του Παναθηναϊκού και ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Το φιλικό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο. Παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός , καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας.
Παίχτηκαν δυο ημίχρονα μικτού χρόνου 30 λεπτών, ενώ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου αγωνίστηκε ξανά σε αγώνα επίδειξης η Κ16 του Παναθηναϊκού, αλλά και οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.
Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο Avaris σεμινάριο με την ερμηνεία των κανονισμών του αθλήματος.
Οι Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές κατέβηκαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αντωνίου και είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε κανονικές συνθήκες αγώνα. Ευχής έργoν είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα στην περιοχή μας και να αναπτυχθεί το άθλημα. Συμμετείχαν οι: Δημήτρης Κουρλός, Κώστας Γουλέτας, Βασίλης Τσουκαλάς, Στέλιος Μεριγκούνης, Άκης Ανδρεάκης, Νίκος Κωστής, Δημήτρης Σερπάνος, Αλέκος Οικονόμου, Χρήστος Καλαμπάκας,Σάκης Τσιλίκας, Άλεξ Μπακαλίδης και Χρήστος Γιαννίτσαρης.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας χάρισε αναμνηστική εικόνα των Αγίων Ευρυτάνων στον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Θοδωρή Ντάρλα. Να τονιστεί τέλος πως τη σέντρα του δευτέρου ημίχρονο έκανε η Βραζιλιάνα αθλήτρια Futsal Marcelle Farias (Βρέθηκε στο Καρπενήσι μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού, ως σκάουτερ της Μπαρτσελόνα).



























Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος