Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ποια είναι η ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού που έρχεται στο Καρπενήσι


Στο φεστιβάλ αθλητισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου θα συμμετάσχει η ομάδα σάλας(futsal) του Παναθηναϊκού(Διαμονή στο Avaris).
Το τμήμα Παναθηναϊκού Α.Ο ιδρύθηκε το 1997 και με προπονητή τον παλιό ποδοσφαιριστή Μάικ Γαλάκο κατέκτησε τον τίτλο στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 1998. Από το 2017 συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α' Εθνικής της ΕΠΟ, με την ονομασία FUTSAL SUPERLEAGUE, μετά την απορρόφηση της ομάδας Αθήνα 90 και την ίδρυση του σωματείου ποδοσφαίρου σάλας με την ονομασία "Παναθηναϊκός Α.Ο. Futsal".
Tην περίοδο 2017-2018 οι «πράσινοι» αναδείχτηκαν δεύτεροι στο πρωτάθλημα, καθώς και στο κύπελλο. Φιναλίστ κυπέλλου ήταν και την φετινή περίοδο(2018-2019), γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό με 1-3 από τον Δούκα. Διεκδικούν το πρωτάθλημα της Super League, με βασική αντίπαλο την ΑΕΚ. Προπονητής του συλλόγου είναι ο Απόστολος Μπελτσίδης. Την ομάδα αποτελούν οι: Παναγιώτης Μπάρδης, Σπύρος-Ευάγγελος Γκρίτζαλης, Γιάννης Μπελτσίδης, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Ιωάννης-Γουστάβος Κάλκος, Δημήτρης Ντάρλας, Ηλίας Χατζηφωτίου, Παναγιώτης Παούρης, Αλέξανδρος Νησωτάκης, Στρατής Παπαευστρατίου, Αποστόλης Γκαΐφύλλιας, Γιώργος Οικονομόπουλος, Στέλιος Μπάμπης, Πέτρος Κατεβτσιάν, Τζελόσι και Άρης Ζάχος.
Έδρα της ομάδας είναι το Δ.Α.Κ. Πολιτείας(Κηφισιάς) και το τμήμα υπάγεται στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, του οποίου Πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.