Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Η απονομή στην κυπελλούχο Ευρυτανίας Ποταμιά (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)












Μετά την ολοκλήρωση του 29ου τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας μεταξύ Ποταμιάς και Φραγκίσταςακολούθησαν οι απονομές.
Πρώτα παρέλαβαν τα μετάλλια οι διαιτητές του αγώνα από τους εκπαιδευτές διαιτησίας Γιάννη Καλύβα και Γιάννη Κρίκη. Στην συνέχεια ο Αντιδήαμρχος Αγράφων Κώστας Τάκης απένειμε τα μετάλλια στους φιναλίστ της Φραγκίστας με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου Κλεομένη Λάππα να κάνει την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της Φραγκίστας Μάκη Ζηκα.
Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στους νικητές της Ποταμιάς. Τα μετάλλια απένειμαν οι Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης. Το κύπελλο παρέδωσε ο Αντιπεριφεριάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός στον αρχηγό της Ποταμιάς Γιώργο Φαρμάκη, που το σήκωσε μαζί με τους Λάμπρο Φλωράκη και Κώστα Γιαννακόπουλο.
Οι παίκτες της Ποταμιάς φόρεσαν μπλουζάκια τα οποία έγραφαν «Κυπελλούχος Ευρυτανίας 2018-2019. Για σένα Ηλία 1/7/2018», με το κύπελλο να είναι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Ηλία Ελευθερίου.
Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών με τις δυο ομάδες μέσα σε φιλικό κλίμα να κάνουν και  κοινή φωτογράφιση.







































Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας