Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Με αρκετά θέματα η Σαββατιάτικη συνεδρίαση της ΕΠΣ


Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε το Σάββατο 9 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Νίκος Δροσίνης, Παναγιώτης Κολλημένος, Ηλίας Γκαλιμάνης, Δημήτρης Αθανασόπουλος και Μάκης Κακιώρης. Απουσίαζαν οι: Γιάννης Μαντζιούτας, Βασίλης Στασινός και Άρης Τσιούνης.
Στην τακτική συνεδρίαση συζητήθηκαν τα χρέη των ομάδων προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας, για τα οποία αναμένεται τη νέα σζόν να γίνει διακανονισμός. Αρκετά σωματεία δεν έχουν πληρώσει τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, το κόστος της κάρτας προπονητή, αλλά και τα παράβολα για την έκδοση δελτίων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ομάδες δεμ πληρώνουν έξοδα διαιτησίας, αφού καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την ένωση.
Συζητήθηκε επίσης το γηπεδικό, με την περιφέρεια να εγγυάται την κατασκευή του γηπέδου στο Γυμνάσιο σε διαστάσεις κανονικές. Επίσης υπάρχει μελέτη και για την κατασκευή γηπέδου στο Ραπτόπουλο, όπου έγινε με πρωτοβουλία της ΕΠΣ και αναμένεται να υπογραφεί από τους μηχανικούς του Δήμου Αγράφων, ενώ προχωράει και η χρηματοδότηση για την κατασκευή γηπέδου στη Φραγκίστα.
Επίσης έγινε συζήτηση και για τα τουρνουά ακαδημιών που αναμένεται να διεξαχθούν στο Καρπενήσι τους προσεχείς μήνες. Πρόκειται για ένα διήμερο τουρνουά περιφερειακό ακαδημιών που θα γίνει το διήμερο 1 και 2 Μαΐου, αλλά και το 2ο Evrytania Cup που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου.  Από το τουρνουά ακαδημιών τα έσοδα αναμένεται να διατεθούν για την εκ νέου δωρεάν κάλυψη των διαιτησιών των ομάδων του νομού μας.
Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθεί αγώνας επίδειξης σάλας Futsal 5x5, με τη συμμετοχή της ομάδας του Παναθηναϊκού. Η ΕΠΣΕ είναι συνδιοργανώτρια και στοχεύει στην διάδοση του αθλήματος στην περιοχή μας, αλλά και στην διοργάνωση τουρνουά και προετοιμασιών ομάδων στην πόλη μας.
Τέλος μέσα στο επόμενο δίμηνο αρκετές μικρές Εθνικές ομάδες θα πραγματοποιήσουν καμπ προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο.