Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Αρχίζει αύριο το φεστιβάλ αθλητισμού στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου


Όλα έτοιμα είναι για το φεστιβάλ αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα event, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Ευρυτανίας έχει ως εξής:
Μια πρωτότυπη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου 2019. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας (ΕΠΣΕ) με συνδιοργάνωτες την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.) - Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και το Δήμο Καρπενησίου διοργανώνουν Φεστιβάλ Αθλητισμού, το οποίο περιλαμβάνει επίδειξη πολεμικών τεχνών, παρουσίαση ρυθμικής γυμναστικής και ποδόσφαιρο σάλας από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας (Futsal) του Παναθηναϊκού και τον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών Ευρυτανίας.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 30/3/2019 στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου θα διεξαχθεί επίδειξη πολεμικών τεχνών, παρουσίαση ρυθμικής-ενόργανης γυμναστικής, ανάπτυξη και διάδοση του ποδοσφαίρου σάλας (futsal) από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τη συμμετοχή ακαδημιών (φιλικός αγώνας) και την Κυριακή 31/3 στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο προπονητικής & διαιτησίας σχετικά με το ποδόσφαιρο σάλας και στις  12:00 θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου σάλας (futsal) αντρών.