Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

8ο ΓΕΛ Τρικάλων-ΓΕΛ Καρπενησίου 2-1

Μια «ανάσα» από μια ακόμη πρόκριση έφτασαν τα κορίτσια του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, που ηττήθηκαν με 2-1 εκτός έδρας από το 8ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων.
Η συνάντηση διεξήχθη την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο γήπεδο Ριζαριού Τρικάλων και άρχισε στις 11, έχοντας διάρκεια 70 λεπτών. Ήταν στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων ποδοσφαίρου κοριτσιών και έγινε σε ένα αρκετά κακό αγωνιστικό χώρο.
Το 8ο ΓΕΛ Τρικάλων του Σωτήρη Γουσόπουλου έχοντας στις τάξεις του παίχτριες, που αγωνίζονται σε σωματεία της περιοχής κατάφερε να πάρει την πρόκριση στις λεπτομέρειες απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Καρπενησίου. Προηγήθηκε με 2-0, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση. Μια ημέρα πριν είχε κερδίσει με 3-1 το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας στον τελικό της Θεσσαλίας.
Το ΓΕΛ Καρπενησίου του Χρήστου Αρμάγου έκανε μια ακόμη φορά υπερπροσπάθεια απέναντι σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Η εμφάνιση των κοριτσιών ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετική και κατά κοινή ομολογία οι πρωταθλήτριες Στερεάς Ελλάδας ήταν ανώτερες από τον αντίπαλο τους, μένοντας με την «πικρία» της ήττας.
Οι Τρικαλινές προχώρησαν στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ η ομάδα του Καρπενησίου ολοκλήρωσε την εξαιρετική της πορεία.

Επιτυχημένη πορεία
Τα κορίτσια του ΓΕΛ Καρπενησίου έκαναν και φέτος μια εξαιρετική πορεία, δείχνοντας πως διαθέτουν ταλέντο και ποιότητα.  Η ομάδα έχει και συνέχεια, καθώς η πλειοψηφία των μελών της είναι μαθήτριες Α΄ Λυκείου.

Μέλη ομάδων
Η αρχηγός των Τρικαλινών Κωνσταντίνα Αργύρη αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική με τα Τρίκαλα 2011, ενώ οι:  Μαρία-Δανάη Δραγούτσου και Ευαγγελία Ράκου(Θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό ως μέλος της Εθνικής κορασίδων) συμμετέχουν στη Γ΄ Εθνική με τις Νέες Τρικάλων. Αντίθετα από πλευράς φιλοξενούμενων η αρχηγός Βασιλική Οικονόμου συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική με τις Νηρηίδες Φθία, καθώς δεν υπάρχει γυναικεία ομάδα στον νομό μας. Νηρηίδες και Νέες Τρικάλων τέθηκαν αντιμέτωπες πριν λίγες ημέρες στο πρωτάθλημα με νικήτριες τις Θεσσαλές με 0-5.

Οι σκόρερ
Για την ομάδα του ΓΕΛ Καρπενησίου η Βασιλική Οικονόμου με όμορφο προσωπικό τέρμα μείωσε σε 2-1 και για τις νικήτριες τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι: Ευφροσύνη Γιαννοπούλου(Αυτογκόλ) και Κωνσταντίνα Αργύρη.

Συνθέσεις Ομάδων

8o ΓΕΛ Τρικάλων (Σωτήρης Γουσόπουλος):  Δραγούτσου Μ., Δραγούτσου  Α., Ντίμτσα, Παναγιώτου, Ντιντή, Καραμίντζιου, Αργύρη, Καμπαγιάννη, Τσιαχρήστου, Στάμου, Καραθάνου(Βλόντζου, Σιούτα, Ράκου)

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Γιόγιου, Γιαννιώτη, Τσιώνη, Γιαννοπούλου, Στεροπούλου, Οικονόμου, Κωνσταντοπούλου, Κουρλού, Τάσιου, Φέγγου, Μπίκα(Χρυσαφοπούλου, Κοπάνου, Κουτούμπα)

Διαιτητής: Κώστας Μπούτας
1ος Βοηθός: Αποστόλης Σταμάτης
2ος Βοηθός: Γιώργος Τσιάρας