Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Η πρώτη μέρα(Σάββατο 30/3) του φεστιβάλ αθλητισμού (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)



Πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων περιελάμβανε η πρώτη μέρα του φεστιβάλ αθλητισμού που διοργάνωσε η ΕΠΣ Ευρυτανίας με την συμμετοχή της ομάδας Futsal του Παναθηναϊκού. Συνδιοργανωτές ήταν επίσης η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, ο Δήμος Καρπενησίου και ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας(Ο.ΠΑ.ΣΤ.Ε.)
Το Σάββατο 30 Μαρτίου λίγου μετά τις 5 ξεκίνησε στο αθλητικό κέντρο η πρώτη μέρα της διοργάνωσης. Παραβρέθηκε ο Αντιπεριφειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου και υπεύθυνος αθλητισμού Ταξιάρχης Κουτρομάνος, η Αντιδήμαρχος Καρπενησίου και υπεύθυνος Οικονομικών Εύη Κονιαβίτη. ενώ μεγάλη τιμή ήταν η παρουσία στην πόλη μας του παλιού τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Τάκη Οικονόμοπουλου(Μέλος της «χρυσής» ομάδας του 1971). Παρόντες ήταν αρκετοί θεατές επίσης και αρκετά μέλη του συμβουλίου της ΕΠΣΕ, παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα αντίστοιχο Event.
Ο Παναθηναϊκός τίμησε με πλακέτες τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτή, τον Αντιπεριφεριάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργο Παπαντζίμα, καθώς και τον αρχηγό του Δημήτρη Ντάρλα. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας τίμησε την ομάδα του Παναθηναϊκού, τον Χρήστο Κολοκυθά, τον Θεόδωρο Ντάρλα και τον ένδοξο άσο του Παναθηναϊκού Τάκη Οικονομόπουλο.
Μετά την ολοκλήρωση των απονομών ακολούθησε πρώτη επίδειξη των πολεμικών τεχνών από τον σύλλογο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας και εν συνεχεία έγινε επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής. Την ευθύνη των προγραμμάτων είχαν αντίστοιχα οι Σάκης Τσιλίκας και Βίβιαν Πασσά.  Ακολούθησε μπάλα και αφομοίωση στο άθλημα των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 από τους αθλητές της αντρικής ομάδας του Παναθηναϊκού
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με φιλικούς αγώνες προπονητικού χαρακτήρα της ομάδας Κ16 του Παναθηναϊκού και της αντρικής ομάδας.
Αμέριστη ήταν η στήριξη του Δήμου Καρπενησίου και της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας που είχαν τον ρόλο του συνδιοργανωτή, καθώς και του συλλόγου Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Ξεχωριστό τόνο έδωσε και η παρουσία των μικρών φίλων του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού έχοντας σημαίες και κασκόλ της αγαπημένης τους ομάδας.





















































Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος