Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Κ14: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 5-1

Με 5-1 επικράτησε της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 η δυνατή Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄.
Η συνάντηση ήταν εξ αναβολής και έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Ξεκίνησε στις 5 στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας(Φραντζή).
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄ του Νίκου Τσικρά απέδειξε για ακόμη μια φορά τη δυναμική τους και ολοκληρώνει και τη δεύτερη φάση του θεσμού με το απόλυτο νικών, βάζοντας «πλώρη» για την κατάκτηση του τροπαίου. Δυο τέρματα σημείωσε ο Φάνης Γεμενής. Οι Φθιωτοί έφτασαν τους 33 βαθμούς, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα δοκίμασε τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αγωνίστηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και ηττήθηκε με διαφορά τεσσάρων γκολ, όπως και στο ματς του α΄ γύρου.  Είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο μέρος και συμμετείχε με αρκετά παιδιά μικρότερης ηλικίας. Οι Καρπενησιώτες παρέμειναν δεύτεροι με 22 πόντους.
Την επόμενη(6η) αγωνιστική οι Καρπενησιώτες θα υποδεχτούν στον Τυμφρηστό το Φραντζή σε αδιάφορο ματς, ενώ οι Λαμιώτες κερδίζουν στα χαρτιά τη Μαλεσίνα.

Αποχή 50 ημερών
Οι Καρπενησιώτες έδωσαν αγώνα μετά από σχεδόν δυο μήνες, έχοντας μάλιστα αρκετές απουσίες και αγωνιζόμενοι με αρκετά μικρότερα παιδιά. Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί.

Αντίπαλος ο Αίαντας
Η ομάδα του Καρπενησίου θα αντιμετωπίσει στους «8» τον Αίαντα Λοκρίδας, πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία στην πρώτη της παρουσία σε τέτοιου είδους πρωτάθλημα.

Φαβορί οι Φθιωτοί
Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η ομάδα του Νίκου Τσικρά, που αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» της μικτής ομάδας κάτω των 14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει μια εκ των Διόνυσου Αμφίκλειας ή Νίκης Αγίας Παρασκευής.

Οι σκόρερ
Για τους γηπεδούχους ο Φάνης Γεμενής στο 15΄ έκανε το 1-0, για να» απαντήσει» ο Κώστας Γυφτομήτρος στο 26΄. Ο Αλέξανδρος Γεμενής έκανε το 2-1 στο 32΄, με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο. Ο Φίλιππος Τσάτσος στο 50΄, ο Φάνης Γεμενής στο 61΄ με το δεύτερο το προσωπικό γκολ και ο Γιάννης Καυκιάς στο 64΄ διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄ (Νίκος Τσικράς): Καραγιάννης, Μαλάμος, Καρανίκας, Καυκιάς, Αλαμάνης, Κλητοράκης, Θωμόπουλος, Τσάτσος, Γεμενής Θ., Γεμενής Α., Καψαλιάρης(Μαργέτης, Ρήττας, Γιαννέλης, Στεργίου, Κατσιούλας, Παπαζαχόπουλος)

Ακαδημία Ποδοσοφαίρου Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου& Χρήστος Καλαμπάκας): Τριανταφυλλόπουλος, Κρασιάς, Μουρτογιάννης, Σερπάνος, Γυφτομήτρος, Κελεσίδης, Καραντάνας, Ρεσίτης, Πιστιόλης, Γιαννιώτης, Δροσίνης(Τσιλίκας, Κουδουνάς, Τσιγαρίδας, Καρφής)

Διαιτητής: Ματθαίος Γρέσσος(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

Η βαθμολογία του Ζ΄ Ομίλου:
Ομάδα
Βαθμοί
Ν-Ι-Η
Τέρματα
Αγώνες
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄
33
5-0-0
29-2
5
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002
22
3-0-2
17-9
5
Φραντζή
13
2-0-3
7-27
5
Μαλεσίνα 2008
0
0-0-5
0-15
5
*Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄ άρχισε με 18 βαθμούς. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 ξεκίνησε με 13 πόντους και το Φραντζή με 7 βαθμούς. Η Μαλεσίνα 2008 δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.









Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Νίκος Τσικράς, Δημήτρης Αντωνίου