Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ραπτόπουλο-Αίολος 0-7

Δεν δυσκολεύτηκε στο ξερό γήπεδο του Ραπτοπούλου ο Αίολος, που επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με το ευρύ 0-7.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες την Κυριακή 3 Μαρτίου στο γήπεδο Ραπτοπούλου. Ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠ Ευρυτανίας υπό το βλέμμα περίπου 30 θεατών.
Το Ραπτόπουλο αντιμετώπισε έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο και έχοντας αρκετές ελλείψεις γνώρισε για πρώτη φορά τη συντριβή. Δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση του προηγούμενου παιχνιδιού. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά αξιέπαινη. Η Δόξα παραμένει τελευταία με αρνητική βαθμολογία δυο βαθμών.
Ο Αίολος του Κώστα Γουλέτα κατέβηκε χωρίς αλλαγές και έφτασε με πολύ καλό ποδόσφαιρο σε μια ακόμη επικράτηση, παραμένοντας αήττητος. Προσαρμόστηκε άμεσα στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος σκόραρε τρεις φορές, ο Νικήτας Ράμμος πέτυχε δυο γκολ και από ένα σημείωσαν οι: Χάρης Ζαραβέλης και Άγγελος Παχής. Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία μοιράζεται την κορυφή με την Ποταμιά, ανεβαίνοντας στους 31 πόντους.
Την επόμενη(12η) αγωνιστική η Δόξα θα αγωνιστεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου με τη Φραγκίστα. Μια ημέρα νωρίτερα στο πλαστικό ο Αίολος θα «κοντραριστεί» με τον ΠΑΟΚ.

30αδα θεατών
Την αναμέτρηση μεταξύ της τελευταίας βαθμολογικά ομάδας και της πρώτης παρακολούθησαν περίπου 30 φίλαθλοι. 


Καλύτερη επίθεση& άμυνα
Με 58 γκολ ενεργητικό και 2 μόλις παθητικό ο Αίολος ξεχωρίζει και στις δυο αυτές κατηγορίες. Η εστία του Γιάννη Τοπαλίδη έμεινε ξανά «απαραβίαστη»

Ξεχώρισε ως μπακ
Την καλύτερη του παρουσία έως τώρα με τους νικητές πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς Νικήτας Ράμμος, που σκόραρε δυο φορές ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Εκτός ο Ντζίμας


Η Δόξα στερήθηκε των υπηρεσιών του έμπειρου Φάνη Ντζίμα(Φωτογραφία), που έμεινε στον πάγκο λόγω τραυματισμού.

Από τέρμα…σέντερ φορ


Ο συνήθως τερματοφύλακας των γηπεδούχων Λάμπρος Παπαδήμος(Φωτογραφία) αγωνίστηκε ως σέντερ φορ.

Επιστροφή Κ. Ζαραβέλη


Μετά από καιρό αγωνίστηκε με την ομάδα του Προφήτη Ηλία ο αμυντικός Κώστας Ζαραβέλης(Φωτογραφία), που επέστρεψε από τραυματισμό.

Μόλις 11
Η ομάδα του Κώστα Γουλέτα ταξίδεψε στο Ραπτόπουλο με μόλις 11 ποδοσφαιριστές.

Να καλύψει το μείον
Στα επόμενα τρία ματς το Ραπτόπουλο θα προσπαθήσει να καλύψει την αρνητική του βαθμολογία, ώστε να μην τη μεταφέρει στο νέο πρωτάθλημα.

Εύκολο έργο


Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Λάμπρου Κολοκώτσιου(Φωτογραφία) και των βοηθών του Δημήτρη Γιαννιώτη και Μίλτου Ελ Ταχάν. Ο πρώτος μάλιστα ακύρωσε σωστά στο 13΄ γκολ του Δημήτρη Κατσαδούρου από μπαλιά του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου και ο δεύτερος στο 87΄ του Άγγελου Παχή από νέα ασίστ του αρχηγού του Αιόλου. Και τα δυο δεν μέτρησαν ως οφσάιντ.

Διοικητική παρουσία
Από πλευράς Αιόλου την αποστολή συνόδεψαν ο Πρόεδρος Περικλής Πλακιάς και οι: Κώστας Σιταράς, Γιάννης Παρούτσας και Σταύρος Μαντής.

Α΄ Μέρος

Εύκολη 3αρα
Μπαίνοντας πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από το πρώτο 20λεπτο με σκορ 0-3, με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο.

Υπέροχο γκολ Νικήτα


Ο Αίολος άνοιξε το σκορ στην πρώτη αξιόλογη φάση, όταν μετά την μπαλιά του Χάρη Ζαραβέλη ο Νικήτας Ράμμος(Φωτογραφία) με εξαιρετική σέντρα-σουτ σημείωσε το 0-1, φτάνοντας στην επίτευξη του πρώτου τέρματος του με τα χρώματα του Αιόλου.



Το πρώτο του φετινό


Ο Χάρης Ζαραβέλης(Φωτογραφία), που αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος από δημιουργός μετατράπηκε σε σκόρερ δυο λεπτά αργότερα και μετά από πάσα του Κώστα Μπουμπουρή στο 8ο λεπτό με χαμηλό σουτ πέτυχε το 0-2. 




Ο συνήθης ύποπτος
Οι φιλοξενούμενοι τριπλασίασαν τα γκολ του στο 19΄ με πλασέ του Δημήτρη Κατσαδούρου, μετά το κόρνερ του Άγγελου Παχή. 



Σημάδι το δοκάρι
Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος είχε δοκάρι με κεφαλιά στο 35΄, μετά τη σέντρα του Νικήτα Ράμμου.


Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Ο Ζαραβέλης Χ. έκανε την πάσα στον Ράμμο, που με πανέμορφη σέντρα από πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Ντάλλη, κάνοντας το 0-1.
8΄: Ο Μπουμπουρής πάσαρε στον Ζαραβέλη Χ., που με χαμηλό σουτ εντός περιοχής, το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Ραπτοπούλου έκανε το 0-2.
12΄: Χτύπημα φάουλ του Κατσαδούρου απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
19΄: Κόρνερ του Παχή από δεξιά, ο Κατσαδούρος με πλασέ από κοντά, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
25΄: Μπαλιά του Ζαραβέλη Χ. στον Μπουμπουρή, το πλασέ του τελευταίου έδιωξε σωτήρια ο Ντάλλης.
26΄: Ο Παχής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και το πλασέ του Κατσαδούρου μπλοκαρίστηκε από τον τερματοφύλακα της Δόξας.
35΄: Σέντρα του Ράμμου από δεξιά, κεφαλιά του Κατσαδούρου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντάλλη.

Β΄ Μέρος 

Ακάθεκτος ο Αίολος
Η ομάδα του Κώστα Γουλέτα κυριάρχησε και στην επανάληψη, φτάνοντας στο τελικό 0-7. Προσπάθησε φιλότιμα το Ραπτόπουλο, που δεν απείλησε σε καμία στιγμή της συνάντησης.

4ο με πέναλτι
Οι «τζιαλομπλού» στο 61΄ έκαναν το 0-4 με χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Κατσαδούρου. Στην παράβαση υπέπεσε ο Χρήστος Κοτούλας, κάνοντας χέρι μετά το κόρνερ του Άγγελου Παχή. 




Διπλασίασε τα δικά του
Με χαμηλό σουτ του Νικήτα Ράμμου μετά την πάσα του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου έγινε στο 66ο λεπτό το 0-5. Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής σημείωσε το δεύτερο του προσωπικό γκολ στον αγώνα. 




Χατ-τρικ Κατσαδούρου


Ο Δημήτρης Κατσαδούρος(Φωτογραφία) με εξ επαφής κεφαλιά στο 72΄ μετά τη σέντρα του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου έκανε το 0-6. Ο «Κάτσα» συμπλήρωσε χατ-τρικ στο ματς, έφτασε τα 24 γκολ στο πρωτάθλημα και αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.



Ωραίο τελείωμα Παχή


Το τελευταίο γκολ επετεύχθη στο 77΄ με εξαιρετικό σουτ του Άγγελου Παχή(Φωτογραφία). Ο Παχής σημείωσε το τελικό 0-7 και το 9ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Τρίτη ασίστ στο ματς για τον αρχηγό των νικητών Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο.




Οι καλύτερες φάσεις
54΄: Πάσα του Καλύβα στον Μπουμπουρή, σουτ του τελευταίου εκτός περιοχής έφυγε πάνω από το τέρμα του Ντάλλη.
60΄: Ο Παρασκευόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά και το σουτ του Κατσαδούρου απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
61΄: Κόρνερ του Παχή από δεξιά, ο Κοτούλας έκανε χέρι στο πρώτο δοκάρι και ο κ. Κολοκώτσιος καταλόγισε πέναλτι . Ο Κατσαδούρος εκτέλεσε εύστοχα(0-4).
62΄: Όμορφη πάσα του Καλύβα στον Παχή, που πλάσαρε από καλή θέση άουτ από το δεξί δοκάρι του Ντάλλη.
66΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος έδωσε στον Ράμμο, που με συρτό πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ραπτοπούλου για το 0-5.
72΄: Σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου από δεξιά, ο Κατσαδούρος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Ντάλλη, παρά την προσπάθεια του τελευταίου(0-6).
77΄: Πάσα του Τριανταφυλλόπουλου στον Παχή, που κινήθηκε άψογα εκτός περιοχής και με άπιαστο χαμηλό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και στα δίχτυα, «γράφοντας» το 0-7.
82΄: Ο Μπουμπουρής έδωσε στον Παχή, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής πάνω από το τέρμα της Δόξας.

Κίτρινες Κάρτες
-

Διακριθέντες
Ραπτόπουλο: -
Αίολος: Ράμμος, Κατσαδούρος, Ζαραβέλης Χ., Τριανταφυλλόπουλος

Δηλώσεις Προπονητών

*Το Ραπτόπουλο κατεβαίνει χωρίς διοικητική και προπονητική υποστήριξη.

Κώστας Γουλέτας (Αίολος): «Ήταν ένα εύκολο πέρασμα από το Ραπτόπουλο σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά έβγαλαν απίστευτη διάθεση. Αναρωτιέμαι γιατί παίζεται ακόμη ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου, με σκυμμένο κεφάλι συνεχίζουμε για τον στόχο που έχουμε θέσει. Συγχαρητήρια και στην τοπική ομάδα για την προσπάθεια της.»



Συνθέσεις Ομάδων

Ραπτόπουλο (-): Ντάλλης, Στασινός Χ., Κοτούλας Χ., Μαραγκούλας, Πέτσας, Στασινός Η., Μπισμπίκης Β., Παπαντζίμας, Πιπέρας(60΄ Παπαδήμος Θεοδ.), Κώτσιας, Παπαδήμος Λ.

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Τοπαλίδης, Ράμμος, Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης Κ., Μπισμπίκης Δ., Τριανταφυλλόπουλος Χ., Ζαραβέλης Χ., Παχής, Μπουμπουρής Κ., Καλύβας, Κατσαδούρος

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)










































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος