Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Άγραφα-Ποταμιά 0-3 α.α.

«Μαύρη» ημέρα στην ιστορία της ομάδας των Αγράφων, καθώς δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Ποταμιά, που κέρδισε το παιχνίδι άνευ αγώνος με 3-0.
Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 3 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, ενταγμένη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Τα Άγραφα του Δημήτρη Σερπάνου δεν συμπλήρωσαν ούτε εννιά παίχτες που απαιτείται, για να αρχίσει το παιχνίδι και «μοιραία» ηττήθηκαν στα χαρτιά. Παρευρέθησαν μόλις οκτώ παίχτες του Κατσαντώνη. Σε αυτούς επιβάλλεται ποινή τριών βαθμών, πέφτοντας στους δέκα και παραμένοντας στην 5η θέση.
Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη πήρε ένα ξεκούραστο «τρίποντο» λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς-«τελικό» με τον Αίολο. Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας και περυσινοί πρωταθλητές έφτασαν τους 37 βαθμούς.
Την επόμενη(14η) και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας οι δυο ομάδες θα παίξουν την Κυριακή 31 Μαρτίου. Τα Άγραφα θα υποδεχτούν στο προπονητικό κέντρο το Ραπτόπουλο, ενώ η Ποταμιά στο Δημοτικό Στάδιο θα παίξει στο μεγάλο ντέρμπι με τον Αίολο.

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνος
Ο διαιτητής του παιχνιδιού Λάμπρος Κολοκώτσιος αναφέρει στο φύλλο αγώνος: «Κατά την ορισθείσα ώρα έναρξης αγώνα η γηπεδούχος ομάδα Α.Ο. Αγράφων παρουσίασε στο γήπεδο οκτώ(8) ποδοσφαιριστές και κατ΄ επέκταση δεν έφερε τα δελτία στη διάθεση της ορισθείσας διαιτητικής τριάδας. Αντίθετα η ομάδα Α.Ο. Ποταμιάς δήλωσε 11 ποδοσφαιριστές και τους επτά(7) αναπληρωματικούς της. Βρεθήκαμε στο γήπεδο με τη φιλοξενούμενη ομάδα και με την πάροδο 20 λεπτών έκλεισα το φύλλο αγώνα.»


Προπόνηση αντί για αγώνα
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Φλωράκη έκαναν προπόνηση, καθώς δεν διεξήχθη η συνάντηση λόγω μη καθόδου του αντιπάλου.

Συνθέσεις Ομάδων


Άγραφα (Δημήτρης Σερπάνος): -

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας, Γιαννακόπουλος, Μισύρης, Μπουμπουρής, Φαρμάκης, Κατσαρής, Νούλας, Λέρης, Σταμούλης, Γενιτσαρόπουλος, Ζαλοκώστας Δ.(Πλεξίδας, Μαντζιούτας Κ., Μπίκας, Γκορόγιας Κ., Ράικος, Φλωράκης, Ξαγάρας)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)










 Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης, Γιάννης Σβερώνης