Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΓΕΛ Καρπενησίου-ΓΕΛ Γρανίτσας 0-2

Σπουδαία πρωτιά στην πετοσφαίριση αγοριών για το Γενικό Λύκειο Γρανίτσας, το οποίο σε ένα όμορφο ματς επικράτησε με 2-0 σετ του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου.
Ο τελικός διεξήχθη την Τετάρτη 20 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 12. Ήταν στο πλαίσιο του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων Ευρυτανίας. Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με τους μαθητές των δυο σχολείων να παίζουν όμορφο βόλεϊ και ειδικά στο πρώτο σετ, που κρίθηκε..στην παράταση.
Tο ΓΕΛ Καρπενησίου του Χρήστου Αρμάγου πάλεψε αρκετά το παιχνίδι και ειδικά το πρώτο σετ, στο οποίο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, μένοντας στη δεύτερη θέση. Στον ημιτελικό είχε αποκλείσει το ΕΠΑΛ Καρπενησίου
Το ΓΕΛ Γρανίτσας του Γιάννη Τσιουκανάρα έχει τη δικιά του παράδοση στο άθλημα και παρά τον περιορισμένο αριθμό μαθητών έφτασε για ακόμη μια φορά στην κορυφή, διακρινόμενο για το πάθος, το αθλητικό πνεύμα και τη μαχητικότητα του. Μάλιστα δεν έχασε σετ στα δυο ματς που έδωσε.
Οι «πορτοκαλί» αναδείχτηκαν πρωταθλητές για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Μόνιμοι πρωταθλητές
Οι Γρανιτσιώτες κατέκτησαν για 4η συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση. Στις τρεις τελευταίες πρωτιές γυμναστής ήταν ο Γιάννης Τσιουκανάρας και στην πρώτη ο Γιώργος Καραγκούνης. Στον ημιτελικό είχαν αποκλείσει εντός έδρας με 2-0 το ΓΕΛ Ραπτοπούλου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 4 σχολεία, εκ των οποίων τα δυο ήταν από τη Δυτική Ευρυτανία.

Γυμναστής των επιτυχιών


Ο καθηγητής φυσικής αγωγής του ΓΕΛ Γρανίτσας Γιάννης Τσιουκανάρας(Φωτογραφία) αποτελεί των «πρωτομάστορα» και τη φετινής επιτυχίας του σχολείου, με τους μαθητές του να κάνουν υπερπροσπάθεια.

Πρωτιές από τη Δυτική Ευρυτανία
Ο τίτλος του βόλεϊ καταλήγει σταθερά σε Λύκειο της Δυτικής Ευρυτανιας. Το 2014 και το 2015 πρώτο ήταν το Λύκειο Κερασοχωρίου, το 2013, το 2016, το 2017, το 2018 και το 2019 νικητής αναδείχτηκε το Λύκειο Γρανίτσας.

Τα σετ
28-30, 21-25

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Τάσιος, Τσιαμάκης Θ., Τσέλος, Σερπάνος, Μανταλιός, Μακρυπίδης, Μαντζαφίνης, Τάκης, Πεταρούδης

ΓΕΛ Γρανίτσας (Γιάννης Τσιουκανάρας): Καρυώτης, Νταβαρίνος, Καρδαμπίκης, Τζερεμές, Μάγγας, Κουτσοκώστας, Τσιαμάκης Μ.

Διαιτητής: Βίκυ Γιαννοπούλου
Κριτής : Νάντια Βρόντου
Πίνακας: Πάνος Καραγιάννης































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος