Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Φορτούνης vs. Τσιγκάνκοφ: Η μάχη των MVP


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου το απόγευμα (19:55) και τα φώτα πέφτουν πάνω στους κορυφαίους παίκτες των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων.

Ο Κώστας Φορτούνης διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του κάτι που το αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Ο 26χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε και στα 6 παιχνίδια στους ομίλους του Europa League με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ. Αξέχαστη φυσικά η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τη Μίλαν που έστειλε την ομάδα τους στους “32” του Europa League.

Ο Έλληνας μέσος μπήκε στην αποστολή της ομάδας παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην Τούμπα και αναμένεται να αγωνιστεί απόψε κόντρα στην Ντιναμό. Το Stoiximan.gr μάλιστα προσφέρει ειδικό στοίχημα για τις προσπάθειες που θα έχει ο Κώστας Φορτούνης προς την εστία απέναντι στους Ουκρανούς.

Από τη μεριά της η Ντιναμό θα στηριχθεί στο next big thing του ουκρανικού ποδοσφαίρου. Ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ στα 21 του χρόνια πήρε από το χέρι την ομάδα του στους ομίλους του Europa League και την οδήγησε στην πρώτη θέση έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ σε 5 αναμετρήσεις.

Το δίλημμα του Seri: Θα νικήσει ο Ολυμπιακός;

Το Seri του Stoiximan.gr επέστρεψε, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον κάνει το απόλυτο σερί να κερδίσει κάθε μήνα εντελώς δωρεάν* 100.000€! Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι, καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από καθημερινά διλήμματα που παρουσιάζονται σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, με στόχο να αρχίσεις να χτίζεις ένα σερί επιτυχημένων προβλέψεων. Για παράδειγμα στον αποψινό αγώνα των ερυθρολεύκων, το δίλημμα είναι αν θα νικήσει ο Ολυμπιακός. Kαι μπορεί να είμαστε στις 14/2, αλλά η δυνατότητα να κάνει κάποιος το απόλυτο σερί τον Φεβρουάριο υπάρχει!


*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις