Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Τα τουρνουά Ακαδημιών και το γηπεδικό στο συμβούλιο της ΕΠΣΕ


Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 4 το μεσημέρι συνεδρίασε στα γραφεία της ενώσεως στο Καρπενήσι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και τα στελέχη της ΕΠΣΕ: Νίκος Δροσίνης, Ηλίας Γκαλιμάνης, Παναγιωτης Κολλημένος, Δημήτρης Αθανασόπουλος και Βασίλης Στασινός, καθώς και ο υπάλληλος της ΕΠΣΕ Γιάννης Βονόρτας. Απουσίαζαν οι: Μάκης Κακιώρης, Άρης Τσιούνης και Γιάννης Μαντζιούτας, οι οποίοι παραβρέθηκαν αργότερα στην κοπή της πίτας.
Αποφασίστηκε η διοργάνωση από την ΕΠΣΕ του 2ου τουρνουά Ακαδημιών Evrytania Cup με πιθανότερη ημερομηνία το 3ημερο (21 με 23 Ιουνίου). Το τουρνουά θα αποφέρει έσοδα στην ΕΠΣ, η οποία στοχεύει να καλύψει με αυτά εκ νέου τα κόστη διαιτησίας των σωματείων της.
Παράλληλα μετά το Πάσχα και το διήμερο 1 με 2 Μαΐου θα διοργανωθεί στο Καρπενήσι περιφερειακό τουρνουά από την ΕΠΣ Φθιώτιδας με διοργανώτρια την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Θα μετέχουν Ακαδημίες από την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.
Ακολούθησε ενημέρωση των μελών της ΕΠΣΕ για τις συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και για τις εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου στο Γυμνάσιο Καρπενησίου, στν Φραγκίστα και στο Ραπτόπουλο. Σχετικά με το γήπεδο της Φραγκίστας το έργο θα «περάσει» η χρηματοδότηση του στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο και θα ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του, ενώ με πρωτοβουλία της ΕΠΣΕ έγινε μελέτη  από αρμόδιο μηχανικό στο Ραπτόπουλο για την ανακατασκευή του γηπέδου, η οποία θα υπογραφεί από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Φραγκίστας.
Επίσης έγινε λόγος για ένα ενδεχόμενο event με φιλικό αγώνα επίδειξης σάλας μέσα στο Μάρτιο. Σκοπός είναι να γίνει η ανάπτυξη του αθλήματος και στην περιοχή μας, με πιθανή δημιουργία ομάδας αλλά και πραγματοποίηση προετοιμασιών ή τουρνουά σωματείων της Α΄ Εθνικής Σάλας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Ευρυτανίας θα ξεκινήσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαρτίου. Σε επόμενο συμβούλιο θα συζητηθούν επίσης τα χρέη ορισμένων ομάδων προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας.