Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ηρακλής δεν ξέχασε τον Πάνο Παπαδημητρίου


Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών και  Αθλητριών Κλασικού Αθλητισμού του  Γ.Σ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης «ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ» και το Τμήμα Στίβου του Γ.Σ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης, έκοψαν τη βασιλόπιτά τους στις 26 Ιανουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση ήταν συγκινησιακά φορτισμένη καθόσον πέρα των βραβεύσεων διακριθέντων αθλητών αλλά και βετεράνων του Συλλόγου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τρεις εκλιπόντες αθλητές και παράγοντες του Συνδέσμου, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο δικός μας Πάνος Παπαδημητρίου, για τον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρώην Υπουργό κ. Γιώργο Ορφανό, για τη συνολική του προσφορά στον αθλητισμό και στον Ηρακλή. Την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του Μαρία-Μάχη Παπαδημητρίου.
Ο αείμνηστος Παναγιώτης με τεράστια προσφορά στην Ευρυτανία σε πολλούς τομείς υπήρξε μέλος  για αρκετά χρόνια του συλλόγου στίβου του «γηραιού» και φυσικά ένθερμος και αγνός φίλαθλος της ομάδας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ, κ. Σπύρος Κέλλης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και πλήθος κόσμου, με έντονη την παρουσία μικρών παιδιών που απαρτίζουν τις Ακαδημίες Στίβου του γηραιού.
Μετά τις απονομές, προβλήθηκε βίντεο με την ιστορία του Συνδέσμου από το 1908 μέχρι σήμερα και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.
Συγκινητικός ήταν ο χαιρετισμός του Προέδρου του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου κ. Δημητρίου Χασανίδη, παραφράζοντας τέλος το σύνθημα που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: Πάνο ζεις, 1000 χρόνια Ηρακλής!!