Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Προοδεύει με μέντορα τον Καλύβα ο επίδοξος Κουρλός


Το τριήμερο 3-5 Φεβρουαρίου διεξήχθη το σεμινάριο διαιτησίας για διαιτητές προχωρημένου επιπέδου Κ4 και τους μέντορες του. Το σεμινάριο αφιερώθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή Το σεμινάριο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή Νικολάου Ντοσίδη και εφ’ εξής θα φέρει το όνομά του. Έγινε στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace & Luxury Suites Hotel» 
Το σεμινάριο, το οποίο αποτέλεσε συνέχεια του διακοπέντος του Σεπτεμβρίου, έλαβε χώρα στην Αθήνα. Πρόκειται για σεμινάριο Ταλέντων και Μεντόρων.  66 διαιτητές, οι οποίοι έχουν επιλεγεί ως ταλέντα, συνοδευόμενοι από τους μέντορες τους, συμμετείχαν  στο πρόγραμμα "Ταλέντων & Μεντόρων" της περιόδου 2018/2019.
Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν ήταν ο διαιτητής προχωρημένου επιπέδου Κ4 Δημήτρης Κουρλός και ο μέντορας του Γιάννης Καλύβας, εκπαιδευτής της ΕΠΣ Ευρυτανίας(Πρόεδρος της Ε/Δ), υπεύθυνος περιφερειακής ανάπτυξης και παρατηρητής διαιτησίας 2ης κατηγορίας. Ο Κουρλός πέρασε την Τρίτη 5/2 με επιτυχία και τον έλεγχο φυσικής κατάστασης, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας υπό την εποπτεία του Εθνικού γυμναστή διαιτητών Βασίλη Λώλη, βρισκόμενος σε πολύ καλό διαιτητικό δρόμο.