Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Στον τελικό του σλάλομ θα αγωνιστεί ο Γιάννης Αντωνίου

Ο πρωταθλητής μας Γιάννης Αντωνίου θα αγωνιστεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στον τελικό του Παγκσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Are της Σουηδίας. Ο τελικός αρχίζει στις 12 ώρα Ελλάδας με την πρώτη διαδρομή(Και στις 3:30 η δεύτερη διαδρομή), ζωντανά από τα κανάλια του Eurosport. O κορυφαίος Έλληνας χιονοδρόμος συμμετείχε το Σάββατο(16/2) στον προκριματικό του απλού σλάλομ και τα πήγαινε εξαιρετικά στην πρώτη διαδρομή, όμως ακυρώθηκε στην πρώτη διαδρομή λόγω μιας εξόδου. 
Ωστόσο ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου είχε ήδη εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στον τελικό λόγω της υψηλής του βαθμολογίας στο αγώνισμα και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας για ακόμη μια φορά. 
 Θυμίζουμε ότι στο γιγαντιαίο σλάλομ ο Αντωνίου ήταν 49ος μεταξύ 120 αθλητών, μη καταφέρνοντας να προκριθεί στον τελικό. Αν και ήταν πρώτος Έλληνας το "εισιτήριο" πήρε ο Νίκος Τζιόβας λόγω υψηλότερης βαθμολογίας . Ο Ευρυτάνας σκιέρ έχει πετύχει σπουδαίες διακρίσεις στο άθλημα, που τον κατατάσσουν ως τον καλύτερο Έλληνα, με την περυσινή του συμμετοχή και επιτυχία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες να ξεχωρίζει.