Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσία παραγόντων, διαιτητών και τοπικών «αρχόντων» έκοψε την πίτα της η ΕΠΣ Ευρυτανίας

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η κοπή έγινε την Τετάρτη (20/2) στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Café του ξενοδοχείου The View Village.
Παραβρέθηκε σύσσωμη η 9μελης διοίκηση της ΕΠΣΕ, ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΕ Γιάννης Καλύβας, ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Αγράφων Θόδωρος Μπαμπαλής, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Ταξιάρχης Κουτρομάνος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Φακίτσας, ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης, παράγοντες σωματείων της ΕΠΣΕ, αλλά και οι διαιτητές του νομού μας.
Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας βρέθηκε στο βήμα, αναφέροντας κυρίως τα πεπραγμένα και τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση της ΕΠΣΕ. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, ενώ εξήρε τον κ. Καλύβα για την πρόοδο της διαιτησίας. Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Αντιπεριφεριάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιού, των Δημάρχων Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη,  Αγράφων Θόδωρου Μπαμπαλή, καθώς και του παλιού παράγοντα της ΕΠΣ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Θεοδωρόπουλου. Το κύριο θέμα όλων ήταν το γηπεδικό, που αποτελεί το χρόνιο πρόβλημα του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου. Εν συνεχεία ο μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος ευλόγησε την πίτα, εκφωνώντας και αυτός λόγο.
Παρατέθηκε μπουφές με τη βραδιά να ολοκληρώνεται και τα δυο φλουριά (Βρέθηκε από τον υπάλληλο του καταστήματος Γιώργο Νούλα) να καταλήγουν μετά από κλήρωση  στις ομάδες ΑΕΚ και Άγραφα. Τα δώρα που κέρδισαν είναι δυο μπάλες ποδοσφαίρου έκαστη ομάδα και τα παρέλαβαν οι εκπρόσωποι τους Ηλίας Μπακόλας και Ηλίας Τσιγαρίδας αντίστοιχα. Τέλος η ΕΠΣΕ έδωσε ως δώρο σε κάθε σωματείο από ένα σακίδιο





















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας