Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Αποχώρηση «βόμβα» του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου από το πρωτάθλημα


Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, αποφασίστηκε η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στην Φθιώτιδα το βράδυ της Τετάρτης.

Αφορμή της αποχώρησής της ομάδας της Δυτικής Φθιώτιδας από την μεγάλη κατηγορία του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, στάθηκε η ανατροπή της κερδισμένης πρωτοδίκως υπόθεσης σχετικά με την ένσταση που είχαν υποβάλει οι άνθρωποι του Κεραυνού για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Κηφισού Κάτω Τιθορέας στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ομάδα της Τιθορέας προσέφυγε στην επιτροπή εφέσεων κερδίζοντας την επιστροφή των βαθμών που της είχαν αφαιρεθεί.

Σε επικοινωνία που είχε το Lamianow.gr με τον πρόεδρο  του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γιώργο Τσωνο ανέφερε: ” Πρόκειται για μια καραμπινάτη περίπτωση αδικίας. Η ομάδα μας αδικείται κατάφωρα απ’ την απόφαση που λήφθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ το βράδυ της Τετάρτης, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα.Θα καταθέσουμε εγγράφως την απόφαση μας τις επόμενες ώρες στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Φθιώτιδας” .Μένει πλέον να ξεκαθαρίσει αν μπορεί ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ Κώστας Σακελλαρης να μεταπείσει τους ανθρώπους του συλλόγου της Δυτικής Φθιώτιδας.


Η απόφαση της Επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ
Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Έφεση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου ΑΠΣ ΚΗΦΙΣΣΟΣ, που εδρεύει στην Κάτω Τιθορέα Λοκρίδος, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, το οποίο παρέστη δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του Ευσταθίου Γιώτα κατά του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Α.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: 
Εξαφανίζει την με αριθμ. 11/6.12.2018 απόφαση (πρακτικό) της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΄Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας. 

Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση. 

Απορρίπτει την με αριθμ. Πρωτ.1797/12.11.2018 ένσταση του Σωματείου με την επωνυμία ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

Πηγή: lamianow.gr