Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Σε «ζεστό» κλίμα η κοπή πίτας του Άτλαντα



Παρουσία πληθώρας κόσμου ο Γ.Σ. Άτλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 8 στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου. Ο χώρος γέμισε από περίπου 200 άτομα, γονείς, αθλητές, προπονητές, διοίκηση, επισήμους και φίλους του συλλόγου.
Την κοπή τίμησαν με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Παντελής Χαλκιάς και Ταξιάρχης Κουτρομάνος, ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Γιάννης Σβερώνης, ο διοικητής του θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων Νίκος Κοντοπάνος και η υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας Θωμαΐς Οικονόμου. Παρόντες ήταν φυσικά ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μπουμπουρής και οι προπονητές Άγγελος Σαμαντάς, Δημήτρης Λερογιάννης και Γιάννης Χαλκιάς.Την πίτα ευλόγησε ο π. Ευάγγελος Πλατής.
Τα φλουριά ήταν 4 στον αριθμό, με τα δώρα να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά. Συγκεκριμένα τυχεροί ήταν οι: Βαγγέλης Σεϊντής(Δυο εισιτήρια για εντός έδρας αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού), Κατερίνα Χαλκιά(Δυο εισιτήρια για εντός έδρας αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού), Κώστας Σεριανάι(Βιβλίο «Ντράζεν Πέτροβιτς») και Νίκος Νούτσος(Ζευγάρι ακουστικά).