Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Παίδες: Γ.Σ. Άτλας-ΑΣΕ Μπούκαλη 69-42

Με μπάσκετ κυριαρχίας ο Άτλαντας συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του, επικρατώντας με 69-42 των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη.
Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Ε΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, παρουσία περίπου 100 θεατών.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά με μια ακόμη εξαιρετική παρουσία έφτασε στο «ροζ» φύλλο αγώνος με πολύ ωραίο μπάσκετ. Ο Στέφανος Μήτσιος με 24 πόντους ηγήθηκε του σκοραρίσματος των νικητών. Οι Ευρυτάνες έχουν πλέον 11 νίκες και μόλις 1 ήττα, βρισκόμενοι άνετα στην κορυφή του ομίλου και «σχεδιάζοντας» την επόμενη φάση.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη αποτελούν μια διαχρονικά αξιόλογη ομάδα. Προσπάθησαν απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο, παρουσιάζοντας μαχητικό πρόσωπο. Ο Παναγιώτης Γεωργούσης και ο Παναγιώτης Παπαδήμας πέτυχαν από 12 πόντους. Οι Λαμιώτες έχουν 7 νίκες και 5 ήττες, βρισκόμενοι στην 4η θέση.
Για την 13η αγωνιστική οι Καρπενησιώτες θα παίξουν την Κυριακή 17/2 εκτός έδρας με την Αναγέννηση Λαμίας, ενώ μια ημέρα μετά τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη θα υποδεχτούν τον Έσπερο Λαμίας.

Κοντά στο μπάσκετ
Για ένα ακόμη ματς ο Άτλας είχε την ένθερμη υποστήριξη των φίλων του. Εκδρομείς υπήρξαν και από τη Φθιώτιδα. 


11η συνεχόμενη
Η ομάδα του Άγγελου Σαμαντά σημείωσε την 11η συνεχόμενη νίκη της, έχοντας υψηλές βλέψεις στην πορεία του πρωταθλήματος.

Κυριάρχησε ο Μήτσιος


Ο Στέφανος Μήτσιος(Φωτογραφία) του Άτλαντα ξεχώρισε με 24 πόντους. Ακολούθησε με 12 και δυο τρίποντες «βόμβες» ο Κώστας Σεριανάι.

Από 12 ο καθένας

 












Για τους φιλοξενούμενους οι: Παναγιώτης Γεωργούσης(Φωτογραφία αριστερά) και Παναγιώτης Παπαδήμας(Φωτογραφία δεξιά) σημείωσαν 12 πόντους ο καθένας. Τα Μπούκαλη δεν βρήκαν σκορ έξω από τα 6,75.

Κοντά στο σκορ
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν των Λαμιωτών με σκορ 18-15.

Κυριαρχία Άτλαντα
Ξέφυγε στη δεύτερη περίοδο ο Γυμναστικός, κάνοντας ένα επιμέρους 22-11. Έκλεισε το ημίχρονο στο +14(40-26).

Πάλεψαν οι Φθιωτοί
Το συγκρότημα του Φώτη Πιτσιλιώνη προσπάθησε στο τρίτο δεκάλεπτο και κάνοντας ένα επιμέρους 10-13 μείωσε σε 50-39.

Εντυπωσιακός στο φινάλε
Εξαιρετική και στις δυο πλευρές του γηπέδου ήταν η ομάδα του Άγγελου Σαμαντά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έκανε ένα επιμέρους 19-3 και έφτασε στο τελικό 69-42.

Τα δεκάλεπτα
18-15, 40-26, 50-39, 69-42

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Μπίκας 4, Κατσαρός 3(1), Μπούργος 2, Ανδρέου 5(1), Σεριανάι Κ. 12(2). Μανταλιός, Κάππας 4, Ελεζάι 2, Σεριανάι Δ. 9(1), Μήτσιος 24, Δροσίνης, Μπουμπουρής 4

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Παπαγεωργίου 4, Αναγνωστόπουλος, Γεωργούσης 12, Οικονόμου, Κοτσαρίδας 2, Γκούμας 7,  Στεφανής, Αντωνόπουλος 3, Σακκάς 2, Παπαδήμας Π. 12, Θεοδωρόπουλος, Παπαδήμας Κ.

Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Νίκος Ανδρέου
Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Μπουμπουρής





































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος