Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Κ16: ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-0

Την πρόκριση πανηγύρισε η ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, που υπέταξε με 4-0 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, που βρίσκεται στο Φραντζή. Άρχισε στις 14:30 και ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων(Κ16).
Η Φθιώτιδα του Θανάση Νεοχωρίτη είχε το βαθμολογικό κίνητρο και επέβαλλε την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα. Τέσσερις διαφορετικοί παίχτες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Κώστα Νικοπολίδη. Η ΕΠΣΦ τερμάτισε 2η με 11 βαθμούς(3 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα) και πήρε το «εισιτήριο» για τη 2η φάση του θεσμού.
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα κατέβαλλε σε ένα ακόμη παιχνίδι φιλότιμες προσπάθειες, δίνοντας μια άνιση «μάχη». Ελάχιστοι ποδοσφαιριστές, γεννημένοι τα έτη 2003 και 2004 ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στον νομό ματς. Η ΕΠΣΕ ολοκλήρωσε την πορεία της χωρίς βαθμό, έχοντας τέρματα 3-25.
Οι γηπεδούχοι πέρασαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Πρόκριση Φθιώτιδας
Μεγάλη πρόκριση σημείωσε στην επόμενη φάση η Φθιώτιδα, ακολουθώντας την Εύβοια.

Ηρωική προσπάθεια
Η ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα δεν κατάφερε φέτος να συγκεντρώσει κάποιο βαθμό. Η προσπάθεια που έκανε όμως ήταν αρκετά αξιέπαινη, όπως και της αντίστοιχης Κ14. Είναι χαρακτηριστικό πως από τους νέους ελάχιστοι έχουν παραστάσεις με σωματείο στο Α΄ τοπικό Ευρυτανίας.

Από ένα γκολ ο καθένας
Τα τέρματα για τη Φθιώτιδα σημείωσαν οι: Δημήτρης Κωστάκης, Χριστόφορος Αρβανίτης, Νεκτάριος Γκιόνι και Δημήτρης Αποστόλου. Κωστάκης, Αποστόλου και Αρβανίτης ανήκουν στο Φραντζή του Θανάση Σερπάνου, ενώ ο Γκιόνι στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.


Ίδιο σκορ
Η Φθιώτιδα είχε περάσει από το Καρπενήσι τον Δεκέμβριο με το ίδιο σκορ.

Συνθέσεις Ομάδων

Φθιώτιδα (Θανάσης Νεοχωρίτης): Γκρίνιας(65΄ Τσεκούρας), Φλώρος(41΄ Μακράκης), Φαφούτης, Κατσιούλας, Ευαγγέλου, Κωστάκης, Αποστόλου, Τρούμπουλος, Φασουλής, Αρβανίτης, Ξηρογιάννης(41΄ Γκιόνι)

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Νικοπολίδης, Σβερώνης, Μπίκας Β., Τριανταφυλλόπουλος Β., Τσάρας, Κελεσίδης, Κάππας, Μπίκας Π., Καμαρέτσος, Τσούκας, Ανδρέου(65΄ Καραντάνας)

Διαιτητής: Δημήτριος Ψυχούλας(Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Πάγουρας(Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Δημητρίου(Βοιωτίας)





Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Πηγή& Φωτογραφίες: speaker.gr