Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Κ14: ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 7-0

Με ήττα 7-0 από την ΕΠΣ Φθιώτιδας τελείωσε το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας κάτω των 14 της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας(Φραντζή), ξεκινώντας στις 12:30. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14.
Η Φθιώτιδα του Νίκου Τσικρά έφτασε εύκολα στην επικράτηση με ευρύ σκορ. Είχε επτά διαφορετικούς σκόρερ, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η γειτονική Ένωση ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 3η θέση, έχοντας 9 βαθμούς(Τρεις νίκες-τρεις ήττες).
Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκανε τη δική της προσπάθεια, όμως η διαφορά δυναμικότητας και τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ποδοσφαιρικά ο νομός μας δεν της επέτρεψε να περιορίσει την έκταση του σκορ. Η ΕΠΣΕ έμεινε τελευταία, χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ(0-38 τα τέρματα της).
Οι δυο ομάδες έδωσαν το τελευταίο τους ματς στο φετινό ενωσιακό πρωτάθλημα.

Απουσία Αντωνίου
Ο προπονητής της ομάδας κάτω των 14 της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Αντωνίου απουσίαζε, καθώς είναι αρχηγός αποστολής της Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σουηδίας. Και τις δυο ομάδες της ΕΠΣΕ καθοδήγησε ο τεχνικός της Κ16 Δημήτρης Τσιγαρίδας.

Οι 7 σκόρερ

 












Τα τέρματα για τη Φθιώτιδα σημείωσαν οι: Βασίλης Κοντονίκος(Φωτογραφία αριστερά), Βαγγέλης Γιαννέλης, Θανάσης Καρανίκας, Φάνης Γεμενής(Φωτογραφία δεξιά), Στάθης Τσαμαλής, Δημήτρης Κλητοράκης και Άγγελος Γεμενής.

3η η Φθιώτιδα
Η ομάδα της Φθιώτιδας τερμάτισε στην 3η στον όμιλο της, με την Εύβοια και τη Θεσσαλία να παίρνουν την πρόκριση.

Χωρίς γκολ
Η ομάδα της Ευρυτανίας τερμάτισε και φέτος τελευταία χωρίς βαθμό, μη καταφέρνοντας να σκοράρει. Η συμμετοχή σε αυτά τα πρωταθλήματα ωστόσο είναι το πρώτο που μετρά.

Οι παράγοντες της ΕΠΣΕ
Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησαν από πλευράς εκτελεστικής επιτροπής οι: Νίκος Δροσίνης και Βασίλης Στασινός, καθώς και το μέλος της επιτροπής μικτών ομάδων Διονύσης Βονόρτας.

Συνθέσεις Ομάδων

Φθιώτιδα (Νίκος Τσικράς): Μασιάλας, Μπακαλέξης(35΄ Κούτλας), Καρανίκας, Καυκιάς(25΄ Γεμενής Θ.), Αλαμάνης, Κλητοράκης, Θωμόπουλος(50΄ Τσάτσος), Ρήττας, Παπαζαχόπουλος, Κοντονίκος, Γιαννέλης(60΄ Γεμενής Α.)

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Τριανταφυλλόπουλος, Σερπάνος, Τσιγαρίδας, Γραβιάς, Δροσίνης, Κελεσίδης, Πιστιόλης(46΄ Μπομποτσιάρης), Σταμούλης(40΄ Ρεσίτης), Κρασιάς, Γυφτομήτρος(59΄ Τσιάρας), Μουρτογιάννης

Διαιτητής: Λουκάς Αλαφογιάνης(Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Πάγουρας(Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Δημητρίου(Βοιωτίας)



Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Πηγή& Φωτογραφίες: speaker.gr, Νίκος Δροσίνης