Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Μεγάλη επιστροφή Γιάννη Χρυσάφη στην Ποταμιά


Ένας ποδοσφαιριστής, που με την περυσινή μεταγραφή και παρουσία του στην Ποταμιά έκανε ιδιαίτερη αίσθηση επιστρέφει στους πρωταθλητές Ευρυτανίας, δυναμώνοντας τους κατά πολύ. Πρόκειται φυσικά για τον Γιάννη Χρυσάφη.
Ο πολυσύνθετος παίχτης είναι γεννηθείς το 1981 και αγωνίστηκε στα περυσινά Play Off με τους Μεγαλοχωρίτες, κατακτώντας τον τίτλο και δίνοντας τους άλλη δυναμική. Μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ των Play Off με τρία τέρματα σε τέσσερα παιχνίδια και αυτός που σημείωσε το νικητήριο γκολ-τίτλου απέναντι στον Αίολο.
Οι συστάσεις για τον Χρυσάφη είναι περιττές.  Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει «φάει» με το κουτάλι τα επαγγελματικά γήπεδα και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που έχουν περάσει από τον νομό μας. Έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε: Παναθηναϊκό(Ακαδημίες), Γ.Σ. Μαρκό, ΟΦΗ, Πανηλειακό, Άρη, Λεβαδειακό, Αιγάλεω, Πανθρακικό, Παναιτωλικό, Τρίκαλα, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Χαλκίδα, Αστέρα Μαγούλας, Ιωνικό, Τριγλία Ραφήνας, Ατλαντίδα και Παλληνιακό.  Τελευταία του ομάδα ήταν η Α.Ε. Ηράκλειο στην Α΄ ΕΠΣ Αθήνας, με την οποία πέτυχε 3 γκολ τη φετινή σαιζόν. Στη Super League έχει 72 συμμετοχές και 2 γκολ και στη Football League 59 εμφανίσεις και 11 τέρματα. Πρόκειται τέλος για τη δεύτερη μεγάλη χειμερινή μεταγραφή των Μεγαλοχωριτών, μετά τον τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη από τον Άγιο Ιερόθεο.