Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο Νίκος Νικολάου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου













Ο πολυσύνθετος Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής Νίκος Νικολάου ως γνωστόν διαμένει εδώ και λίγο καιρό στην Ορεστιάδα και μεταγράφηκε και σε ομάδα της περιοχής. Πλέον συμμετέχει στη Β΄ ΕΠΣ Έβρου(Βόρειος Όμιλος) με τον Γ.Σ. Ένωση Οινόης και αναμένεται να «ντεμπούταρει» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο(2/3-2) με τη νέα του ομάδα κόντρα στη Δόξα Ελληνοχωρίου.
Η Ένωση έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας μεταξύ 13 σωματείων. Πρόκειται για τον τρίτο γνώριμο ποδοσφαιριστή που μεταγράφεται σε ομάδα της ΕΠΣ Έβρου μετά τον Νίκο Ζιάκα(Δόξα Ορεστιάδας) και Χρήστο Ράμμο(Ακρίτας Νέας Βύσσας). Ο Νικολάου προτίμησε να αγωνιστεί για φέτος στη Β΄ και όχι στην Α΄ ΕΠΣ της περιοχής, διότι το πρόγραμμα της σχολής που φοιτά τον εμπόδιζε στο να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπονήσεων ομάδας της πρώτης κατηγορίας.
Ο γεννηθείς το 1991 αριστερός μπακ-χαφ έχει μια πλούσια θητεία και κατακτήσεις τίτλου με τη φανέλα του «αγαπημένου» του Αιόλου, ενώ έχει περάσει επίσης από τη Μυρίκη και τον ΑΠΟΚ, βγάζοντας το πρώτο του δελτίο στο Κεφαλόβρυσο. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ντόπιους ποδοσφαιριστές, με θητεία στη Δ΄ Εθνική.