Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Δυνατό παιχνίδι στον Τυμφρηστό για τις Ακαδημίες Καρπενησίου και Λαμίας


Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 μετά το «ξεκούραστο» τρίποντο κόντρα στη Μαλεσίνα 2008 έχει δύσκολη εντός έδρας αποστολή, υποδεχόμενη την πολύ δυνατή Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄.
Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο γήπεδο Τυμφρηστού και θα εκκινήσει στις 3. Είναι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Το συγκρότημα των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα έχει 16 βαθμούς και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στους «8», πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία. Από την άλλη, οι Λαμιώτες του Νίκου Τσικρά είναι ένα αρκετά ισχυρό και αήττητο σύνολο, έχοντας 21 πόντους και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ξεκίνησαν με ένα εντυπωσιακό 10-1 κόντρα στο Φραντζή. Σχεδόν όλη η μικτή Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας είναι μέλη της Ακαδημίας.
Με 0-3 επικρατεί στα χαρτιά το Φραντζή της Μαλεσίνας για την ίδια αγωνιστική. Η ομάδα του Θανάση Σερπάνου διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση, ανεβαίνοντας στους 10 πόντους..

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Πρωτάθλημα Κ14 ΕΠΣ Φθιώτιδας 

Β΄ Φάση (Ζ Όμιλος)
2η αγωνιστική
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄ Γήπεδο Τυμφρηστού 26-1-2019 15:00
Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)