Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Παίδες: Α.Ο. Μώλος-Γ.Σ. Άτλας 41-77

Όπως τελείωσε τη προηγούμενη χρονιά, έτσι ξεκίνησε και τη φετινή η παιδική ομάδα του Άτλαντα. Με πολύ ωραίο μπάσκετ επικράτησε με 41-77 του Μώλου, επιστρέφοντας σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μώλου, αρχίζοντας στις 2. Ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Ε΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Μώλος του Κωνσταντίνου Σεβαστόπουλου στο τρίτο του φετινό παιχνίδι έκανε τη δικιά του προσπάθεια, αντιμετωπίζοντας όμως μια πολύ δυνατότερη ομάδα. Δεν κατάφερε να αποφύγει τη βαριά εντός έδρας ήττα. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναγιώτης Παπαλελούδης ξεχώρισε με 18 πόντους και 4 εύστοχα 3ποντα. Οι Μολιώτες έχουν 1 νίκη και 10 ήττες, βρισκόμενοι στην προτελευταία θέση.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά ξεπέρασε εύκολο το εμπόδιο της μαχητικής ομάδας της Φθιώτιδας, παίρνοντας σημαντική διαφορά από την αρχή του αγώνα. Πήραν σεβαστό χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά των Καρπενησιωτών, που «κλειδώνουν» και την πρωτιά του ομίλου, μετά και την 8η συνεχόμενη νίκη τους. Ο Δημήτρης Σεριανάι πέτυχε 21 πόντους με 1 εύστοχο 3ποντο.
Ο Α.Ο.Μ. θα αγωνιστεί ξανά στις 9 Φεβρουαρίου με τον Έσπερο στη Λαμία. Ο Άτλας δίνει εξ αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου με την Π.Α.Κ. στο Καρπενήσι.

Μεγάλη αποχή
Ο Γυμναστικός αγωνίστηκε μετά από περίπου 50 ημερών, ωστόσο αυτό δεν τον επηρέασε. Αντίθετα ο Μώλος είχε δώσει ήδη δυο παιχνίδια μέσα στο 2019 απέναντι σε Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη και Αναγέννηση Λαμίας εκτός έδρας.

Ξεχωρίζει ο Παπαλελούδης


Πολύ καλή παρουσία είχε ο Παναγιώτης Παπαλελούδης(Φωτογραφία), σταματώντας στους 18 με 4 εύστοχα 3ποντα. Διψήφιος με 11 ήταν και ο Στουγιάννης.

Το βάρος στα ξαδέρφια

 












Για τους νικητές ο Δημήτρης Σεριανάι(Φωτογραφία αριστερά) πρωταγωνίστησε με 21, καθώς και ο ξάδερφος του Κώστας Σεριανάι(Φωτογραφία δεξιά) με 17. Ο καθένας πέτυχε και από ένα εύστοχο τρίποντο. 


Εξ αναβολής ματς
Οι Καρπενησιώτες θα παίξουνε με τη «συμπολίτισσα» Π.Α.Κ. την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου σε εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής. Εκκρεμεί επίσης το εντός έδρας ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Άρη Αμφίκλειας.

Μπροστά με 10
Οι Καρπενησιώτες επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 13-23.


«Ξέσπασε» στο 2ο
Εντυπωσιακή εμφάνιση στη δεύτερη περίοδο για την ομάδα του Άγγελου Σαμαντά, καθώς μετά από ένα επιμέρους 3-20 έφτασε στο 16-43, με το οποίο έληξε το ημίχρονο.


«Εκτοξεύθηκε» στους 34
Τη διαφορά ανέβασε και άλλο ο Γυμναστικός στο τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας στο 29-63. Το επιμέρους σκορ ήταν 13-20 υπέρ του. 


Rotation Άτλαντα
Σημαντικό χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι αθλητές των φιλοξενούμενων. Δίκαιο κρίνεται το τελικό 41-77. Το επιμέρους σκορ της τέταρτης περιόδου ήταν 12-14, με τον Μώλο να κάνει τη δικιά του προσπάθεια και αυτός. 


Τα δεκάλεπτα
13-23, 16-43, 29-63, 41-77

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Μώλος (Κωνσταντίνος Σεβαστόπουλος): Παπαλελούδης 18(4), Μπαμπάλης 3, Μπατσογιάννης, Σεβαστόπουλος 4, Μουστακαλής 1, Στουγιάννης 11, Φάσσας 1, Γαλάνης, Κουμπούρας 3

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Μπίκας 5(1), Κατσαρός 2, Μπούργος, Ανδρέου 5(1), Σεριανάι Κ. 17(1), Κρίκας 2, Κάππας 3(1), Ελεζάι 4, Σεριανάι Δ. 21(1), Μήτσιος 8, Δροσίνης 6, Μπουμπουρής 4

Διαιτητές: Παναγιώτης Χουγιάζος& Νίκος Βιορές (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος-Ανθή Τσιμπρικά-Βαγγέλης Δέδες (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)





















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Μπουμπουρής