Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Ραπτόπουλο-ΠΑΟΚ 3-1

Την πρώτη της νίκη το πρωτάθλημα πανηγύρισε η ιστορική Δόξα ενάντια στον ΠΑΟΚ με 3-1, που ταξίδεψε στο Ραπτόπουλο με πολλές απουσίες.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή(27/1) στο γήπεδο του Ραπτοπούλου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας, διεξήχθη παρουσία 10 με 15 θεατών.
Το Ραπτόπουλο έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και κυριάρχησε στο πρώτο μέρος προηγούμενο με 3-0 χάρις στα γκολ των Πάνου Κώτσια, Λάμπρου Παπαντζίμα και Γιώργου Πιπέρα. Στο δεύτερο 45λεπτο έκανε διαχείριση του υπέρ του σκορ με την κόπωση να είναι εμφανείς, ωστόσο παρά τη μείωση του σκορ κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα (3-1). Η Δόξα έδωσε το τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας της ματς.
Ο ΠΑΟΚ του Γιώργου Χρυσαφόπουλου ταξίδεψε με 11 ποδοσφαιριστές στο Ραπτόπουλο και με πολλές απουσίες, κάνοντας και κάκιστο ξεκίνημα στο ματς όπου βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 3-0. Στο β΄ μέρος βελτιώθηκε αισθητά, μείωσε με τέρμα του Ηρακλειώτη Μιχάλη Νεραντζάκη και είχε και δοκάρι σε σουτ του Στάθη Πλατανίτη, για να μειώσει και άλλο το σκορ.
Την επόμενη (9η) αγωνιστική το Ραπτόπουλο παίζει στο Καρπενήσι την Κυριακή (3/2) με την ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται το Σάββατο (2/2) με τα Άγραφα. Η Δόξα παρέμεινε στην τελευταία (8η) θέση έχοντας πλέον -2 βαθμούς, κατεβάζοντας την αρνητική της βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ είναι 7ος με 1 βαθμό.

Λιγοστοί θεατές
Περίπου 10-15 θεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι του Ραπτοπούλου, με την προσέλευση να είναι αρκετά μικρή για ακόμη μια φορά.

Με πληθώρα απουσιών
Ο νεανικός ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Ραπτόπουλο με αρκετά προβλήματα και μόλις 11 ποδοσφαιριστές.

Πρώτη νίκη
Η Δόξα κατέκτησε τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον κάλυψε σημαντικό μέρος της αρνητικής της βαθμολογίας, αφού από το -5 πήγε στους -2 βαθμούς.

«Ζέσταμα των ρέφερι»
Το διαιτητικό τρίο 15 λεπτά πριν την έναρξη του ματς έκανε προθέρμανση.


Στρατιωτικός ιατρός
Χρέη ιατρού αγώνα εκτέλεσε ο στρατιωτικός ιατρός του Ραπτοπούλου.

Πρώτο Η. Στασινού & Α. Παπαδήμου

 












Ο νεαρός Ηλίας Στασινός (Φωτογραφία Αριστερά) απέκτησε δελτίο πριν από μερικές ημέρες και έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα. Το ίδιο συνέβη και για τον Αλέξανδρο Παπαδήμο (Φωτογραφία Δεξιά), που πέρασε στο ματς στο φινάλε.

Α΄ Μέρος

Αποφασισμένοι οι «ακρίτες»
Η «ακριτική» Δόξα μπήκε αποφασισμένη στο πρώτο μέρος να «καθαρίσει» το ματς και ήταν ανώτερη, σκοράροντας 3 φορές.

Ακυρωθέν τέρμα
Στο 15ο λεπτό ακυρώθηκε τέρμα του Πάνου Κώτσια ως οφσάιντ μετά την πάσα του Βασίλη Μπισμπίκη. Ο δεύτερος βοηθός Δημήτρης Γιαννιώτης υπέδειξε τον αρχηγό της Δόξας σε θέση οφσάιντ.



Από κανονική θέση


Μπορεί στο 15΄ το τέρμα του Πάνου Κώτσια (Φωτογραφία) να μη μέτρησε το ίδιο όμως δεν έγινε 8 λεπτά αργότερα όπου ο αρχηγός του Ραπτοπούλου άνοιξε το σκορ. Ο Γιώργος Πιπέρας πάσαρε στον Κώτσια, που με σουτ στην δεξιά γωνία του ΠΑΟΚ έκανε το 1-0.





Δεύτερο από Παπαντζίμα


Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρατα τους στο 31ο λεπτό, όταν ο Λάμπρος Παπαντζίμας μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με όμορφο σουτ στην δεξιά γωνία του ΠΑΟΚ διαμόρφωσε το 2-0.





Στο παρά 1..3-0


Ένα λεπτό  πριν την συμπλήρωση των 45΄ ο Γιώργος Πιπέρας (Φωτογραφία) πλάσαρε στην έξοδο τον Παναγιώτη Πατλιά πετυχαίνοντας το 3-0 μετά την ασιστ του νεαρού Ηλία Στασινού. Ο Πιπέρας σκόραρε για δεύτερο σερί ματς. 




Οι καλύτερες φάσεις
19΄: Σουτ του Παπαντζίμα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Πατλιάς.
21΄: Εκτέλεση φάουλ του Πλατανίτη μπλόκαρε ο Ντάλλης.
22΄: Ο Ρουμελιώτης σέντραρε από δεξιά, ο Νεραντζάκης έστρωσε στον Λάνη, που σούταρε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε.
23΄: Ο Πιπέρας πάσαρε στον Κώτσια, που με σουτ στην δεξιά γωνία του ΠΑΟΚ πέτυχε το 1-0.
27΄: Ο Τόλης σέντραρε από αριστερά και το πλασέ του Ρουμελιώτη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ραπτοπούλου.
31΄: Ο Μπισμπίκης έβγαλε στον Παπαντζίμα, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με όμορφο σουτ στην δεξιά γωνία έκανε το 2-0.
41΄: Ο Ρουμελιώτης σέντραρε από δεξιά και ο Νερατζάκης δε βρήκε την μπάλα εξ επαφής, που έφυγε άουτ.
44΄: Ο Στασινός Η. τροφοδότησε τον Πιπέρα, που πλάσαρε πανέμορφα στην έξοδο τον Πατλιά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Β΄ Μέρος

«Αφυπνίστηκε» ο «δικέφαλος»
Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος, όμως ήταν αρκετά αργά, αφού βρίσκονταν 3 τέρματα πίσω στο σκορ.

Στο ματς με Νεραντζάκη


Στο 64΄ ο Μιχάλης Νεραντζάκης από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή και δεξιά με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία της Δόξας μείωσε στο τελικό 3-1.




Δοκάρι Πλατανίτη


Ο Στάθης Πλατανίτης στο 78΄ σούταρε εκτός περιοχής δυνατά, με την μπάλα να παίρνει φάλτσο και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Οι καλύτερες φάσεις
46΄: Σουτ του Στασινού Η. μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
64΄: Ο Νεραντζάκης από πλάγια δεξιά στην περιοχή με σουτ χαμηλά στην δεξιά γωνία του Ντάλλη μείωσε στο τελικό 3-1.
65΄: Ο Στασινός Η. πάσαρε στον Μαραγκούλα, ο οποίος σούταρε και ο Παταλιάς μπλόκαρε.
71΄: Ο Ρέπας απόφυγε τον Ντάλλη από πλάγια αριστερά, σούταρε από δύσκολη θέση, με τον Πέτσα της Δόξας να αποκρούει με υπερένταση προ της γραμμής.
78΄: Μακρινό σουτ του Πλατανίτη πήρε φάλτσα και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ντάλλη.
81΄: Νέο δυνατό σουτ του Πλατανίτη εκτός περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο Ντάλλης.

Διακριθέντες:
Ραπτόπουλο: Παπαντζίμας, Κώτσιας, Μπισμπίκης, Πέτσας, Πιπέρας
ΠΑΟΚ: Πλατανίτης

Κίτρινες Κάρτες
-

Δηλώσεις Προπονητών



*Το Ραπτόπουλο κατεβαίνει χωρίς καθοδήγηση προπονητή.

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (ΠΑΟΚ): «Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ραπτόπουλου για τη σημερινή νίκη, εμείς δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι από καμία άποψη, είχαμε αρκετές απουσίες και βρεθήκαμε σε μια κακή μέρα, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε ξανά σε ρυθμό προπονήσεων και προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια.»




Συνθέσεις Ομάδων

Ραπτόπουλο (-): Ντάλλης, Στασινός Η.(88΄ Παπαδήμος Α.), Κοτούλας Χ., Τσιάμης, Πέτσας, Παπαντζίμας, Μπισμπίκης, Στασινός Χ., Πιπέρας(61΄ Μαραγκούλας), Κώτσιας, Ντζίμας

ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Πατλιάς, Κελεσίδης, Πλατανίτης, Τσάρας, Μίλης, Τόλης, Χότζα, Λάνης, Νεραντζάκης, Ρέπας, Ρουμελιώτης

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)





























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος