Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Κ14: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Β΄-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 1-4

Πέρασε νικηφόρα και από τη Λαμία η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, καθώς κέρδισε με το ευρύ 1-4 την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Β΄.
Η συνάντηση έγινε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας(Φραντζή), ξεκινώντας στις 1. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος K14 της ΕΠΣΦ.
H A.Π. Λαμίας του Νίκου Τσικρά συμμετέχει με δυο ομάδες στο πρωτάθλημα. Είχε ανταγωνιστική παρουσία, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την πέμπτη της ήττα σε ισάριθμα ματς.
Η Α.Π. Καρπενήσι 2002 των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα με πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε του αντιπάλου της, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Ξεχώρισε με δυο τέρματα ο Ναπολέων Μουρτογιάννης. Οι Καρπενησιώτες έφτασαν τους 12 πόντους(4 νίκες-1 ήττα).
Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Β΄ θα δώσει νέο ματς στην έδρα της απέναντι στην Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, ενώ οι νικητές υποδέχονται στον Τυμφρηστό στο μεγάλο ντέρμπι την Ένωση 2010.

Προηγήθηκαν φιλικά
Οι δυο ομάδες έδωσαν φιλικούς αγώνες σε τρεις κατηγορίες, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Οι σκόρερ του ματς
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με δυο γκολ του Ναπολέοντα Μουρτογιάννη στο 22΄ και στο 30΄. Ο Χαράλαμπος Μαντέκας έκανε το 0-3 και ο Φίλιππος Τσάτσος μείωσε σε 1-3. Τις εντυπώσεις «έκλεψε» ο Βασίλης Μπακαλίδης. Στο ντεμπούτο του παρότι αγωνίστηκε με παίχτες, που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτεροι του, σκόραρε στην πρώτη του κιόλας επαφή με την μπάλα, κάνοντας το 1-4. .

Και τώρα ντέρμπι
Το τελευταίο ματς της Ακαδημίας για την πρώτη φάση θα είναι ενάντια στην Ένωση 2010 με «φόντο» την πρώτη θέση.

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Β΄ (Νίκος Τσικράς): Καρασαντές, Γεωργίου, Τσαμαδιάς, Καψαλιάρης, Κάππος Δ., Τσάτσος, Ζαλοκώστας, Φίστι, Ακρίβος, Αποστόλου, Παπαγεωργίου, (Κάππος Π., Κασναφέρης, Κυροχρήστος, Καραγιαννόπουλος, Φάκος, Καρδάκος, Γεράνης)

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου& Χρήστος Καλαμπάκας): Τριανταφυλλόπουλος, Κρασιάς, Ρεσίτης, Γραβιάς, Κελεσίδης, Γιαννιώτης, Σταμούλης, Γυφτομήτρος, Πιστιόλης, Σερπάνος, Μουρτογιάννης(Δροσίνης, Τσιγαρίδας, Κουδουνάς, Μπακατσιάς, Παρούτσας, Καρφής, Αθανασόπουλος)

Διαιτητής: Γιάννης Τσόκανος(ΣΔΠ Φθιώτιδας)






Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Α.Π. Καρπενήσι 2002