Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Καυστική ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Δόξας Ραπτοπούλου


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Δόξας Ραπτοπούλου εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση σχετικά με την σημερινή αναβολή του αγώνα με την Φραγκίστα αλλά και γενικότερα με την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από το Δήμο Αγράφων και την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ομάδας Α.Ο. ΔΟΞΑΣ  ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ:
 «Για μια ακόμη φορά η ΕΠΣ αναβάλλει αγώνα εντός έδρας της ομάδας μας με το σκεπτικό αφού θα σταματήσουν το πρωτάθλημα γιατί να ταξιδέψουμε στο Ραπτόπουλο. Εμείς βέβαια δεν κατεβήκαμε δύο φορές και μηδενιστήκαμε, για εμάς δεν έχει αναβολή, πληρώνουμε όλα τα έξοδα από την τσέπη μας, μας ειδοποίησαν δυο ώρες πριν ότι ο σημερινός αγώνας δεν θα γίνει. Δε φτάνει που μας υποχρεώνουν να πάμε να παίξουμε με ομάδες του Δήμου μας στο Καρπενήσι και σαν ανταμοιβή ο Δήμος Αγράφων τους φτιάχνει νέο γήπεδο ενώ έχουν έδρα στο Δήμο Καρπενησίου. Δεν είναι μομφή για την ομάδα της Φραγκίστας. Μακάρι να φτιαχτούν γήπεδα, απλά παραθέτουμε την κατάσταση και μόνο για το Δήμο μας, για να το δουν όλοι οι υγιείς και σκεπτόμενοι. Ο Δήμος Αγράφων έχει μια ομάδα που δηλώνει έδρα στα όρια του και την τιμά με αυτό τον τρόπο. Η δε ΕΠΣ οτιδήποτε πράξει εκτός των δυο ορισμών των αγώνων στο Ραπτόπουλο πριν την επόμενη αγωνιστική θα είναι υπόλογη. Αλλιώς αν δε μας θέλετε μπορείτε να βρείτε πολλούς τρόπους να μας αποβάλλετε!

Μήπως σας βολεύει να δηλώσουμε έδρα το Καρπενήσι;

93 χιλιόμετρα είναι αυτά, μετρημένα στροφή προς στροφή… Ευχαριστούμε πολύ την ΕΠΣ Ευρυτανίας και τον Δήμο Αγράφων για το τόσο υπέροχο γήπεδο που μας προσφέρουν τόσα χρόνια, για τις πολύτιμες βοήθειες σε χαλεπούς καιρούς και μια έκκληση στην πυροσβεστική υπηρεσία Καρπενησίου, να έρθει να κάνει απάντληση των υδάτων στο γήπεδο του Ραπτοπούλου. Αν αναβάλλονται έτσι οι αγώνες θα παίξουμε τον Ιούνιο ξανά, αν είναι ακατάλληλο το γήπεδο μας κλείστε το να τελειώνουμε.

Η ανακοίνωση εκφράζει τους εν δυνάμει ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ και μόνο αυτούς»