Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ποδοσφαιρική συνάντηση στη Βούλπη παρουσία του Βαγγέλη Τσιώλη












Το Κατηχητικό Σχολείο της ενορίας της Κρέντης και του Αγίου Νικολάου Αίμου Αττικής έδωσαν φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση, η οποία έγινε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο γήπεδο 5Χ5 της Βούλπης και έληξε με 8-5 υπέρ των γηπεδούχων.
Η αποστολή από την Αθήνα συνοδεύτηκε από μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου, από γονείς και προπονητές και εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναού του Αγίου Νεκταρίου Κρέντης και εν συνεχεία τα μέλη του πνευματικού κέντρου της Κρέντης τους  προσέφεραν κέρασμα
Ο «οικοδεσπότης» εφημέριος της ενορίας της Κρέντης και παράγοντας της ΕΠΣ Ευρυτανίας π. Ευάγγελος Φεγγούλης κατά τη διάρκεια του παρέδωσε δώρα στους επισκέπτες.
Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Κατηχητικού Σχολείου Αγίου Νικολάου Αλίμου, προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, διδάσκοντας την τέχνη του ποδοσφαίρου στα παιδιά, δύο νέοι άνθρωποι, εγνωσμένοι πτυχιούχοι προπονητές ποδοσφαίρου, ο Ευρυτάνας κ. Ευάγγελος Τσιώλης, γιός του κορυφαίου Έλληνα Προπονητή Σάκη Τσιώλη, επίτιμου Ενορίτου της Κρέντης αλλά και ο κ. Σωτήρης Μαύρος γιός του μεγάλου στράικερ της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος Θωμά Μαύρου. Μαζί τους και ο προπονητής Αλέξανδρος Ορφανίδης.
Το γκρουπ από τον Άλιμο, το πρωί του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε προσκύνημα στην Ιερά Μονή Προυσού και το απόγευμα τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.







Φωτογραφίες: π. Ευάγγελος Φεγγούλης