Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Αίολος-ΠΑΟΚ 7-0

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ματς Αίολος-ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Προφήτη Ηλία να επικρατεί με 7-0.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκετο Σάββατο(17/11) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας, έγινε κάτω από συννεφιά, κρύο και παρουσία λιγοστών θεατών.
Ο Αίολος του Κώστα Γουλέτα είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και στα 90΄, δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε 7 φορές. Χατ-τρικ σημείωσε ο Δημήτρης Κατσαδούρος, από μια φορά βρήκαν δίχτυα οι: ΜπάμπηςΤριανταφυλλόπουλος, Κώστας Μπουμπουρής, Άγγελος Παχής και Στέλιος Μίλης (Αυτογκόλ). Δοκάρι είχε ο Κώστας Καλύβας.
Ο ΠΑΟΚ του Γιώργου Χρυσαφόπουλου αμυνόταν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δν  μπόρεσε να αποφύγει την βαριά ήττα. Ο «δικέφαλος» έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και οι ποδοσφαιριστές του συλλέγουν εμπειρίες και παραστάσεις.
Την επόμενη (6η) αγωνιστική ο Αίολος παίζει με την ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο στις 24 Νοεμβρίου, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει στο προπονητικό κέντρο την Κυριακή 25 του μήνα ενάντια στη Φραγκίστα. Ο Αίολος έφτασε στους 15 βαθμούς κάνοντας το 5 στα 5, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στον 1 βαθμό, έχοντας ξεκινήσει όμως με αρνητική βαθμολογία τριών πόνων.

Κρύο και μετρημένοι στα δάχτυλα
Ο αγώνας έγινε κάτω από αρκετό κρύο και συννεφιά. Τον παρακολούθησαν λιγότεροι από 10 θεατές.


Σερί τερμάτων


Ο φορμαρισμένος Δημήτρης Κατσαδούρος (Φωτογραφία) του Αίολου πέτυχε χατ-τρικ φτάνοντας τα 10 γκολ, βάζοντας «πλώρη» για την τελική πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ.

5Χ5 για Αίολο
5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μετράει ο Αίολος και βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την Ποταμιά έχοντας 15 βαθμούς.

3 διαφοροποιήσεις


Ο Κώστας Γουλέτας παρέταξε τους γηπεδούχους με 3 διαφοροποιήσεις στην αρχική 11αδα σε σχέση με το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΚ. Ο Αλέκος Κόκκοτας (Φωτογραφία Αριστερά) ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Αλέξανδρος Τόλης (Φωτογραφία Κέντρο) άρχισε ο δεξιός αμυντικός, ενώ ο Νάσος Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) ξεκίνησε παίζοντας στο αριστερό άκρο του κέντρου. Αντικατέστησαν τους: Θεοδόση Κόκκοτο (Έμεινε στον πάγκο), Αποστόλη Φούκα και Δημήτρη Μπισμπίκη (Μπήκαν αλλαγή στο ημίχρονο).

Μέσα Ρουμελιώτης & Λάνης

 












Ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ του Γιώργου Χρυσαφόπουλου είχε δυο αλλαγές στο βασικό του σχήμα σε σύγκριση με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με την Ποταμιά. Στην βασική 11αδα χρησιμοποιήθηκαν οι φοιτητές Κώστας Ρουμελιώτης (Φωτογραφία Αριστερά) και Γιώργος Λάνης (Φωτογραφία Δεξιά). Πήραν τις θέσεις των: Άντι Χόντζα (Μπήκε αλλαγή) και Αλέξη Μαστρογιάννη.

Α΄ Μέρος

«Καθαρό» σκορ
Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γουλέτα σκόραραν 3 φορές στο α΄ μέρος προηγούμενοι με 3-0.

Γκολ από τα αποδυτήρια
Περίπου 70 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Αίολος σκόραρε για πρώτη φορά στο ματς. Ο Κώστας Μπόνιας εκτέλεσε φάουλ με πάσα για τον Δημήτρη Κατσαδούρο, που με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Άγγελου Γυφτομήτρου πέτυχε το 1-0.




Αναγκαστική αλλαγή

 












Στο 30΄ ο αριστερός μπακ Ανδρέας Καώνης (Φωτογραφία Αριστερά) αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Άντι Χόντζα (Φωτογραφία Δεξιά).



Διπλασίασε ο «Κάτσα»
Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Άγγελος Παχής σέντραρε από τα δεξιά και ο Δημήτρης Κατσαδούρος στο δεύτερο δοκάρι από κοντά με σουτ διπλασίασε τα προσωπικά και τα ομαδικά τέρματα (2-0).



Σκόραρε ο «Captain»


Ένα πολύ όμορφο τέρμα πέτυχε στο 40΄ ο αρχηγός του Αίολου Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία), όταν η μπάλα του στρώθηκε μετά από κόντρα εκτός περιοχής, σούταρε απευθείας, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του ΠΑΟΚ γράφοντας το 3-0 του ημιχρόνου.



Οι καλύτερες φάσεις
2΄: Ο Μπόνιας εκτέλεσε φάουλ με πάσα για τον Κατσαδούρο, που με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του ΠΑΟΚ έκανε το 1-0.
22΄: Συρτό σουτ του Χρυσικού απέκρουσε από την γωνία του σε κόρνερ ο Γυφτομήτρος.
30΄: Ο Παχής σέντραρε από τα δεξιά και ο Κατσαδούρος στο δεύτερο δοκάρι με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 2-0.
40΄: Μετά από κόντρ,  ο Τριανταφυλλόπουλος Χ. έπιασε το όμορφο μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του ΠΑΟΚ για το 3-0.
45΄: Σουτ του Μπόνια πέρασε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.

Β΄ Μέρος

Το κοντέρ στα 7
Ο Αίολος συνέχισε να σκοράρει και στο δεύτερο 45λεπτο με τον δείκτη του σκορ να σταματάει στο 7-0.

Στο ίδιο λεπτό
Ο Δημήτρης Κατσαδούρος σκόραρε και στο 2ο λεπτό της επανάληψης, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και γράφοντας το 4-0. Ο Βασίλης Παρασκευόπουλος σέντραρε στο 47΄ και ο «Κάτσα» με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το 4-0.



Άθελα του νέο αυτογκόλ


Άτυχος και σε αυτό το ματς στάθηκε ο Στέλιος Μίλης του ΠΑΟΚ, καθώς στο 68΄ ο Γιώργος Κελεσίδης προσπαθώντας να διώξει την μπάλα την έστειλε στην μπάλα πάνω στον Στέλιο Μίλη (Φωτογραφία) και στην συνέχεια αυτή κατέληξε αριστερή γωνία της εστίας της ομάδας του. Ο Μίλης είχε πετύχει αυτογκόλ και στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Ποταμιά.



6 με «Κ.Μπούμπου»


Ο φορ Κώστας Μπουμπουρής 11 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο βρήκε δίχτυα, ο Άγγελος Παχής στο 75΄ «σέρβιρε» από τα δεξιά και ο «Μπούμπου» με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Άγγελου Γυφτομήτρου πέτυχε το 6-0. Έφτασε τα δυο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.



Δοκάρι Καλύβα


Ο Τόλης Φούκας στο 78΄ γέμισε προς την περιοχή και ο Κώστας Καλύβας βρέθηκε σε θέση βολής, σουτάροντας στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ.


Χρίστηκε σκόρερ


6 λεπτά πριν το φινάλε ο Δημήτρης Κατσαδούρος σούταρε ο Άγγελος Γυφτομήτρος απέκρουσε και ο Άγγελος Παχής (Φωτογραφία) πήρε το ριμπάουντ σκοράροντας για το τελικό 7-0. Ο Παχής έχει πλέον τέσσερα γκολ στη φετινή Α΄ ΕΠΣΕ.



Οι καλύτερες φάσεις
47΄: Ο Παρασκευόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Κατσαδούρος με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του ΠΑΟΚ πέτυχε το 4-0.
65΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος Χ. εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η κεφαλιά του Μπισμπίκη αποκρούστηκε προ της γραμμής από αμυντικό.
68΄: Ο Κελεσίδης προσπαθώντας να διώξει την μπάλα βρήκε τον συμπαίκτη του Μίλη, που σημείωσε αυτογκόλ (5-0).
75΄: Ο Παχής έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μπουμπουρής Κ. με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του ΠΑΟΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.
78΄: Ο Φούκας γέμισε και ο Καλύβας από το ύψος του πέναλτι σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του «δικεφάλου».
81΄: Σουτ του Καλύβα έφυγε άουτ.
84΄: Σουτ του Κατσαδούρου από τα όρια της περιοχής απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Γυφτομήτρος και στην επαναφορά ο Παχής έγραψε το τελικό 7-0.
88΄: Ο Κατσαδούρος από τα όρια της περιοχής σούταρε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Διακριθέντες:
Αίολος: Κατσαδούρος, Παχής, Τριανταφυλλόπουλος Χ., Παρασκευόπουλος
ΠΑΟΚ: -

Κίτρινες Κάρτες
Τόλης Α.

Δηλώσεις Προπονητών

Κώστας Γουλέτας (Αίολος): «Θεωρώ σήμερα ότι ήμασταν αρκετά καλοί και βγάλαμε μέσα στο γήπεδο αρκετά πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και κυρίως από τους μικρούς που έδειξαν ότι εξελίσσονται. Ήταν ένα παιχνίδι όπως είναι όλα τα άλλα, συνεχίζουμε έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας και θέλω να πιστεύω ότι και τα παιδιά έμειναν ικανοποιημένα όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για τη δουλειά που γίνεται και αυτά που έδειξαν μέσα στο γήπεδο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στους δυο προπονητές του.»


Γιώργος Χρυσαφόπουλος (ΠΑΟΚ): «Στο σημερινό παιχνίδι δε μπορώ ότι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών και κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο, όπου χάναμε πολύ εύκολα τα μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή μας και μοιραία το σκορ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι περιμέναμε. Σίγουρα δε μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες όπως ο Αίολος, αλλά μπορούμε όμως να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να έχουμε καλύτερη απόδοση, όπως είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι (Ενν. το ματς με την Ποταμιά). Παρόλα αυτά εγώ θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και περιμένω περισσότερα πράγματα από αυτούς στα επόμενα παιχνίδια. Να δώσω συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα, όχι τόσο για την νίκη της, που ήταν αναμενόμενη ούτως η άλλως, όσο για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά που έδειξε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο, που σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο ο προπονητής και από την πλευρά τους οι παίκτες του Αίολου προσπαθούν για το καλύτερο. Είναι μια ομάδα, η οποία που σίγουρα έχει βλέψεις για τον τίτλο και από την πλευρά μου πιστεύω ότι με το υλικό που έχει μπορεί να είναι η ομάδα που θα πάρει και τον φετινό τίτλο. Καλή συνέχεια και εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Κόκκοτας, Τόλης Α.(46΄ Μπισμπίκης), Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης Χ., Παχής, Τριανταφυλλόπουλος Χ., Μπόνιας(61΄ Μπουμπουρής Ε.), Τριανταφυλλόπουλος Α.(46΄ Φούκας), Χρυσικός(64΄ Μπουμπουρής Κ.), Κατσαδούρος, Καλύβας

ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Γυφτομήτρος, Κελεσίδης, Καώνης(30΄ λ.τρ. Χόντζα), Τσάρας, Μουστάκης, Μίλης, Παπαροϊδάμης(69΄ Πλατανίτης), Τόλης Ν., Ρουμελιώτης, Ρέπας, Λάνης

Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)


























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος