Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Οι δυο πρώτοι προκρίνονται στο παιδικό της ΕΣΚΑΣΕ


Οι δυο πρώτες ομάδες θα προκριθούν από τους ομίλους του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, μετά και την κοινοποίηση της συμπληρωματικής προκήρυξης από την Ένωση. Το ίδιο ισχύει και στο εφηβικό πρωτάθλημα, αλλά και στο πρωτάθλημα κορασίδων. 

Συγκεκριμένα:
Το πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ θα διεξαχθεί σε τρεις(3) φάσεις.
Στην 1η φάση
Όλα τα συμμετέχοντα σωματεία έχουν χωριστεί σε πέντε (5)  ομίλους και θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες ένας προς όλους σε κάθε όμιλο.
Προκρίνονται από την πρώτη στην δεύτερη φάση οι δύο ομάδες που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο .(σύνολο ομάδων (10).

 Στην 2η φάση
Οι 10 ομάδες της 2ης φάσης θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 5 ομάδων ο καθένας με γεωγραφικά κριτήρια.
Σε κάθε όμιλο θα διεξαχθούν  μονοί αγώνες σε έναν γύρο και κάθε σωματείο θα αγωνιστεί δύο φορές εντός και δύο φορές εκτός έδρας.
Η σειρά των αγώνων θα καθοριστεί με κλήρωση.
Στην 3η φάση
Από την 2η φάση οι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου θα αγωνιστούν στον τελικό και σε ουδέτερο γήπεδο για ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας.

Το πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ θα διεξαχθεί σε τρείς (3) φάσεις.
Στην 1η φάση
     Τα συμμετέχοντα σωματεία έχουν χωριστεί σε δύο (2) ομίλους και θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες σε κάθε όμιλο ένας προς όλους.
Προκρίνονται στην δεύτερη φάση: Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου.(σύνολο ομάδων 4)
Στην 2η φάση
Οι 4 ομάδες θα αγωνιστούν χιαστί σε μονούς αγώνες και ουδέτερα γήπεδα. Συγκεκριμένη η 1η ομάδα του Α ομίλου θα αγωνιστεί με την 2η ομάδα του Β ομίλου και η 2η ομάδα του Α ομίλου με την 1η ομάδα του Β ομίλου.
     Στην 3η φάση
Οι δύο νικήτριες ομάδες των αγώνων της 2ης φάσης θα αγωνιστούν στον τελικό και δε ουδέτερο γήπεδο για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας.