Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Κ14: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Β΄ 5-2

Απτόητη η ομάδα κάτω των 14 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, που έκανε δυο τις νίκες της, καταβάλλοντας με το ευρύ 5-2 την Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας Β΄.
Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο γήπεδο Τυμφρηστού και ξεκίνησε στις 4. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα αφήνει πολλές υποσχέσεις, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Πραγματοποιεί ήδη πολύ καλή πορεία στην «παρθενική» της παρουσία σε επίσημο πρωτάθλημα, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Και σε αυτό το ματς είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ,  με τους νεαρούς παίχτες της να αποτελούν το μέλλον του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Β΄ του Νίκου Τσικρά είχε καλή κυκλοφορία στο κέντρο, ειδικά από τους κεντρώους ποδοσφαιριστές της. Γνώρισε τη δεύτερη ήττα της, μετά το 1-7 από την Ένωση 2010 στην πρεμιέρα. Οι Λαμιώτες που αποτελούν μια άρτια οργανωμένη και παραδοσιακή ακαδημία της Φθιώτιδας κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα Κ14 με δυο ομάδες, με την Α΄ να συμμετέχει στον 4ο Όμιλο.
Την επόμενη(3η) αγωνιστική στις 4 Νοεμβρίου η Ακαδημία θα αντιμετωπίσει στη Μακρακώμη την Ένωση 2010. Την ίδια ημέρα στη Σπερχειάδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Β΄ θα παίξει με την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.

Δυο στα δυο
Η ομάδα του Καρπενησίου προελαύνει, με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Ρέφερι της ΕΠΣΕ


Τον αγώνα σφύριξε ο Μίλτος Ελ Ταχάν(Φωτογραφία), που ανήκει στη δύναμη της Ευρυτανικής διαιτησίας.

Ίδιο σκορ
Η Ακαδημία είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ στην πρεμιέρα και της Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.

Οι σκόρερ
Οι Καρπενησιώτες είχαν για ακόμη μια φορά πέντε διαφορετικούς σκόρερ και συγκεκριμένα τους: Άγγελο Τσιγαρίδα, Παναγιώτη Δροσίνη, Παντελή Γιαννιώτη, Άρη Κουδουνά και Κώστα Γυφτομήτρο.  Γυφτομήτρος, Τσιγαρίδας και Γιαννιώτης σκόραραν για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Για τους Λαμιώτες ο Κώστας Καρασαντές πέτυχε και τα δυο τέρματα στο 32΄ και στο 43΄, μειώνοντας σε 3-1 και 4-2 αντίστοιχα. Το ημίχρονο είχε λήξει με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Ευχαριστίες  Ακαδημίας
Η Ακαδημία ευχαριστεί τον Δήμο Μακρακώμης και τη Δημοτική Κοινότητα Τυμφρηστού για την παραχώρηση του γηπέδου, το οποίο χρησιμοποιείται μετά από χρόνια. Η τοπική ομάδα δεν είναι ενεργή τα πέντε περίπου τελευταία χρόνια.


Προπονητής ο Τσικράς


Τους φιλοξενούμενους καθοδήγησε ο Νίκος Τσικράς(Φωτογραφία), ενωσιακός τεχνικός της ΕΠΣ Φθιώτιδας και προπονητής της γυναικείας ομάδας Νηρηίδες Φθία.

Με 4 «2007αρηδες»
Οι Καρπενησιώτες αγωνίστηκαν και με 4 11χροναπαιδιά, που είναι γεννημένα το 2007. Πρόκειται για τους: Κώστα Γυφτομήτρο, Άρη Κουδουνά, Γιάννη Τσιλίκα και Φώτη Χρυσικό.

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου& Χρήστος Καλαμπάκας): Τριανταφυλλόπουλος, Σταμούλης, Τσιγαρίδας, Κελεσίδης, Δροσίνης, Γιαννιώτης, Σερπάνος, Γυφτομήτρος, Γραβιάς, Πιστιόλης, Μουρτογιάννης(Κρασιάς, Τσιάρας, Αθανασόπουλος, Τσιλίκας, Χρυσικός, Κουτούμπας, Ρεσίτης, Κουδουνάς)

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Β΄ (Νίκος Τσικράς): Κυριακίδης, Καλλιώρας, Τσαμαδιάς, Κάππος Δ., Καψαλιάρης, Ακριβός, Ζαλοκώστας, Φάκος, Αποστόλου, Καρασαντές, Φίστι(Παπαγεωργίου, Καραγιαννόπουλος, Κασναφέρης, Κάππος Π., Κυροχρήστος, Γεωργίου)

Διαιτητής: Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)


















Φωτογραφίες: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002