Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Αίολος-Φραγκίστα 11-0

Ακόμη σκοράρει ο Αίολος που διέσυρε τη Φραγκίστα με το εκκωφαντικό και εντυπωσιακό σκορ του 11-0.
Ο αγώνας διεξήχθητη Κυριακή(28/10) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισεστις  3 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και παρουσία περίπου 50 θεατών.
Ο Αίολος του Κώστα Γουλέτα είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς, και οποιαδήποτε στιγμή ήθελε σκόραρε φτάνοντας σε μια επιβλητική επικράτηση συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. 5 τέρματα πέτυχε ο Δημήτρης Κατσαδούρος, χατ-τρικ σημείωσε ο Άγγελος Παχής και από ένα γκολ σημείωσαν οι: Αποστόλης Φούκας, Κώστας Μπουμπουρής και Παναγιώτης Χρυσικός. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία είχε δυο δοκάρια με τους: Κώστα Μπόνια και Άγγελο Παχή.
Η Φραγκίστα του Μάκη Ζήκα μετά τα 7 γκολ που δέχτηκε από την Ποταμιά γνώρισε νέα βαριά ήττα δεχόμενη 11 τέρματα. Δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή του αγώνα να είναι ανταγωνιστική και μοιραία γνώρισε τη συντριβή.
Την επόμενη (3η) αγωνιστική ο Αίολος αγωνίζεται με τον ΑΠΟΚ το Σάββατο στις 3 Νοεμβρίου, ενώ η Φραγκίστα παίζει με τα Άγραφα την Κυριακή 4 του μηνός. Ο Αίολος έκανε το δυο στα δυο, χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ ο ΑΠΟΔΦ έμεινε χωρίς πόντο.

Κοντά στους 50
«Χόρτασαν» γκολ και θέαμα οι 50 οπαδοί που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής στο Δημοτικό στάδιο.


«Πενταρέ» Κατσαδούρου


Για την ομάδα του Προφήτη Ηλία ο μέσος Δημήτρης Κατσαδούρος σκόραρε 5 φορές πετυχαίνοντας «πενταρέ». Ο «Κάτσα» έφτασε τα 6 γκολ και πέρασε την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Ίδιο σκορ
Την περίοδο 2003-2004 ο Αίολος είχε επικρατήσει πάλι με 11-0 της Φραγκίστας.

Το μεγαλύτερο
Το 11-0 του Αίολου επί της Φραγκίστας είναι το μεγαλύτερο σκορ της φετινής σεζόν και ένα από μεγαλύτερα της τελευταίας 10ετιας. Να θυμίσουμε ότι τη σαιζόν 2016-2017 η Φραγκίστα είχε ηττηθεί από τον ΑΠΟΚ με 10-0.

«11αδατοι» Κόκκοτας & Μπόνιας


Ο γηπεδούχος Αίολος έκανε δυο αλλαγές στο βασικό του σχήμα σε σχέση με το ματς της 1ης αγωνιστικής κόντρα στα Άγραφα. Ο Αλέκος Κόκκοτας (Φωτογραφία) ξεκίνησε βασικός ως γκολκίπερ, ενώ ο Κώστας Μπόνιας έπαιξε στο κέντρο. Πήραν τις θέσεις των: Θεοδόση Κόκκοτου (Έμεινε στον πάγκο) και Αλέξανδρου Τόλη (Έπαιξε ως αλλαγή).

Ξεκίνησαν Κετσιλής & Γερονίκος 

 












Μόλις 2 αλλαγές είχε και η Φραγκίστα στο βασικό της σχήμα σε σύγκριση με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με την Ποταμιά. Ο Νίκος Κετσιλής (Φωτογραφία Αριστερά) άρχισε ως γκολκίπερ και ο Πάνος Γερονίκος (Φωτογραφία Δεξιά) έπαιξε στην άμυνα. Πήραν τις θέσεις των: Κώστα Μπούκα (Απουσίαζε) και Δημήτρη Λαθύρη (Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή).

Οι δυο «πρώην»
Την προηγούμενη τους ομάδα αντιμετώπισαν οι: Πάνος Ράπτης και Ταξιάρχης Γούλας της Φραγκίστας.

Α΄ Μέρος

Δίχτυα 6 φορές
Ο Αίολος ήταν παραγωγικός στο πρώτο 45λεπτο βρίσκοντας δίχτυα 6 φορές (6-0).

Σέντρα-σουτ Φούκα


Στο 9ο λεπτό μετά την πάσα του Άγγελου Παχή στα δεξιά, ο Αποστόλης Φούκας έκανε από πλάγια θέση την σέντρα-σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία της Φραγκίστας (1-0).



«Ζευγάρωσε» τα γκολ


Στο 17΄ μετά την πάσα του Παναγιώτη Χρυσικού, ο Κώστας Μπουμπουρής (Φωτογραφία) έκανε από αριστερά την σέντρα-σουτ, ο Νίκος Κετσιλής αιφνιδιάστηκε, απέκρουσε ασταθώς η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.




Δοκάρι από κόρνερ


Ο Κώστας Μπόνιας (Φωτογραφία) στο 22΄ εκτέλεσε απευθείας κόρνερ, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι των «βυσσινί».

Άρχισε να σκοράρει
Στο 23΄ μετά το κόρνερ του Κώστα Μπόνια από αριστερά, ο Δημήτρης Κατσαδούρος σκόραρε με κεφαλιά, «γράφοντας» το 3-0 και σκοράροντας για 1η φορά στο ματς.



Νέο δοκάρι
Ο Άγγελος Παχής στο 25΄ μετά την σέντρα του Κώστα Μπόνια από αριστερά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νίκου Κετσιλή.


4-0 με Κατσαδούρο
Στο 28΄ ο Δημήτρης Κατσαδούρος με σουτ εκτός περιοχής σκόραρε για 2η φορά στο παιχνίδι, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.


Τα γάντια στον Λάμπρου


Μετά το 4-0 υπήρξε εσωτερική αλλαγή στους φιλοξενούμενους ο Αλέξανδρος Λάμπρου πέρασε στην θέση του γκολκίπερ και ο Νίκος Κετσιλής αγωνίστηκε μέσα.




Δίλεπτο τερμάτων


Μέσα σε δυο λεπτά το 4-0 έγινε 6-0. Στο 37΄ ο Παναγιώτης Χρυσικός σέντραρε από αριστερά,  ο Αλέξανδρος Λάμπρου απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Άγγελος Παχής (Φωτογραφία) εξ επαφής έκανε το 5-0. Στο επόμενο λεπτό ο Κώστας Μπόνιας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Δημήτρης Κατσαδούρος με κεφαλιά «έγραψε» το 6-0.




Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Σουτ του Χρυσικού απέκρουσε με τα πόδια ο Κετσιλής.
8΄: Ο Μπόνιας έκανε την μπαλιά για τον Παχή, που σούταρε και ο πορτιέρο της Φραγκίστας απέκρουσε.
9΄: Ο Παχής άνοιξε δεξιά στον Φούκα, ο οποίος έκανε την σέντρα-σουτ σκοράροντας για το 1-0.
17΄: Ο Χρυσικός βρήκε τον Μπουμπουρή Κ. ,που από πλάγια αριστερά έκανε την σέντρα-σουτ, ο Κετσιλής απέκρουσε η μπάλα βρήκε και στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα (2-0).
21΄: Σουτ του Παχή εκτός περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΔΦ.
22΄: Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπόνια από αριστερά σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
23΄: Ο Μπόνιας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Κατσαδούρος με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 3-0.
25΄: Ο Μπόνιας σέντραρε από αριστερά και η κεφαλιά του Παχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
28΄: Ο Κατσαδούρος με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 4-0.
37΄: Ο Χρυσικός σέντραρε από αριστερά, ο Λάμπρου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Παχής εξ επαφής διαμόρφωσε το 5-0.
38΄: Ο Μπόνιας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Κατσαδούρος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 6-0.
40΄: Σουτ του Γενιτσαρόπουλου εκτός περιοχής έφυγε άουτ.

Β΄ Μέρος

Συνεχίστηκε η «βροχή» των γκολ
Η ομάδα του Αίολου συνέχισε να κυριαρχεί και στο δεύτερο 45λεπτο και χάρης τα 5 γκολ που σημείωσε επιπλέον έφτασε στο επιβλητικό 11-0.

Ντεμπούτο Κ. Ζαραβέλη


Την πρώτη του παρουσία με τον Αίολο έκανε ο Κώστας Ζαραβέλης, που αποκτήθηκε από την Ποταμιά.

Αρχή με γκολ
Πριν συμπληρωθούν δυο λεπτά στην επανάληψη ο Αίολος σκόραρε για 7η φορά στο παιχνίδι όταν μετά την ασιστ του Παναγιώτη Χρυσικού, ο Δημήτρης Κατσαδούρος με σουτ από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0.



Όμορφο τέρμα Παχή
Ο Άγγελος Παχής στο 57΄ σκόραρε με όμορφο γυριστό σουτ για το 8-0 μετά την σέντρα του Βασίλη Παρασκευόπουλου από αριστερά.


Το 5ο τέρμα
Στο 72΄ ο Άγγελος Παχής σέντραρε από αριστερά και ο Δημήτρης Κατσαδούρος από κοντά σκόραρε για 5φορά στο ματς για το 9-0.



Έφτασε τα 11


Στο 83΄ μετά το κόρνερ του Άγγελου Παχή από αριστερά, ο Παναγιώτης Χρυσικός (Φωτογραφία) σκόραρε από κοντά για το 10-0. Ο Χρυσικός είχε χριστεί σκόρερ και στο ματς της πρεμιέρας. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε διαμορφώθηκε το τελικό 11-0 όταν ο Βασίλης Παρασκευόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Άγγελος Παχής από κοντά σημείωσε χατ-τρικ.





Οι καλύτερες φάσεις
47΄: Ο Χρυσικός έδωσε στον Κατσαδούρο, που με σουτ από κοντά έκανε το 7-0.
57΄: Ο Παρασκευόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Παχής με όμορφο γυριστό σουτ έγραψε το 8-0.
63΄: Σουτ του Μπουμπουρή Ε. απέκρουσε σε κόρνερ ο Λάμπρου.
64΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος Α. έδωσε στον Κατσαδούρο, που σούταρε και ο τερματοφύλακας της Φραγκίστας απέκρουσε σε κόρνερ.
72΄: Ο Παχής έβγαλε σέντρα από αριστερά και μετά το λάθος του τερματοφύλακα ο Κατσαδούρος έβαλε το 5ο του τέρματα στο παιχνίδι (9-0).
74΄: Σουτ του Τριανταφυλλόπουλου Α. απέκρουσε ο Λάμπρου.
82΄: Ο Κατσαδούρος σέντραρε από αριστερά και ο Χρυσικός σούταρε άουτ.
83΄: Ο Παχής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Χρυσικός από κοντά με σουτ έκανε το 10-0.
86΄: Ο Παρασκευόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Παχής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 11-0.

Διακριθέντες:
Αίολος: Κατσαδούρος, Παχής, Φούκας, Μπόνιας
Φραγκίστα: -

Κίτρινες Κάρτες
Χρυσικός

Δηλώσεις Προπονητών

Κώστας Γουλέτας (Αίολος): «Η ομάδα μου σήμερα είχε ρυθμό, αγωνιστική ταυτότητα και ήταν στα επίπεδα που θέλω να είναι. Όσες φάσεις δημιουργήσαμε τις περισσότερες τις μετατρέψαμε σε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. Συνεχίζουμε με σκυμμένο το κεφάλι και με αρκετή δουλειά, γιατί ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι μακρύς .»







Μάκης Ζήκας (Φραγκίστα): «Κάποιες φορές στον αθλητισμό, το ευ αγωνίζεσθαι και ο σεβασμός στον αντίπαλο όταν ξέρουμε το πρόβλημα του, είναι πιο σημαντικά από μια απλή νίκη.»









Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Κόκκοτας, Φούκας(61΄ Τόλης), Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης Χ., Μπισμπίκης Δ.(54΄ Ζαραβέλης Κ.), Τριανταφυλλόπουλος Χ., Μπόνιας(54΄ Μπουμπουρής Ε.), Παχής, Μπουμπουρής Κ.(58΄ Τριανταφυλλόπουλος Α.), Κατσαδούρος, Χρυσικός

Φραγκίστα (Μάκης Ζήκας): Κετσιλής Ν.(35΄ Λαθύρης), Γερονίκος, Μπισμπίκης Φ., Μάκκας, Ράπτης, Λάμπρου, Μπισμπίκης Ι., Ζαγκότσης(75΄ Γαλανός), Γούλας, Ζήκας(80΄ Πολύζος), Γενιτσαρόπουλος

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νίκος Παπαρούπας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)






























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος