Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Τιμητική παρουσία Κυριάκου Αλεξανδρίδη στο φετινό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ Καρπενησίου












Με μια ευχάριστη έκπληξη και έναν επίτιμο καλεσμένο πραγματοποιήθηκε η ανεπίσημη πρώτη προπόνηση των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Καρπενησίου το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.
Συγκεκριμένα οι πιτσιρικάδες της ομάδας των Λάκη Αναστασόπουλου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Αλεξανδρίδη και να έρθουν σε επαφή με αυτόν, ο οποίος μίλησε στα νεαρά παιδιά, προσφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία και τις συμβουλές του. Η παρουσία του υπευθύνου του δικτύου των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παλαίμαχου άσου του «δικεφάλου» προσέδωσε φυσικά άλλο κύρος και ποιότητα.
Η συνεργασία μεταξύ ΠΑΟΚ Καρπενησίου και ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης σε επίπεδο ακαδημιών βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αποδεικνύεται κάθε φορά έμπρακτα και θα συνεχιστεί εξίσου δυναμικά.
Ο κ. Αλεξανδρίδης μας μίλησε σχετικά με την παρουσία του στο Καρπενήσι και τη συνεργασία των δυο πλευρών. Μας είπε πως ήταν ιδιαίτερη τιμή που βρέθηκε στην πόλη μας, κάνοντας λόγο για μια σεβαστή και αξιόλογη προσπάθεια των δυο προπονητών του ΠΑΟΚ Καρπενησίου. Υπόσχεται ότι η συνεργασία θα έχει συνέχεια και με άλλους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ότι ως Κυριάκος θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους. Επισημαίνει πως πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας είναι η κοινωνικοποίηση, η προπόνηση σε ευχάριστο περιβάλλον και ύστερα εάν βγει κάτι καλό ποδοσφαιρικά μέσα από σκληρή δουλειά είναι αρκετά ευπρόσδεκτο. Διέκρινε ταλέντα στο Καρπενήσι και καλεί τον κόσμο να στηρίξει και να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή, ανεξαρτήτου οπαδικής προτίμησης.
Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας να αναφέρουμε πως θα αρχίσει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου υπό την καθοδήγηση του κ. Χρυσαφόπουλου.
Τέλος η ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Καρπενησίου εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους.






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος