Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Το κολυμβητήριο Καρπενησίου φιλοξένησε το πρωτάθλημα συλλόγων θαλάσσης-Νικητής ο Ν.Ο. Αλιβερίου












Το διήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό  κολυμβητήριο Καρπενησίου «Παύλος Μπακογιάννης» για μια ακόμη χρονιά το Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα, μια συνδιοργάνωση της Κ.ΟΕ., της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρπενησίου.
Το κολυμβητήριο Καρπενησίου φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια μεγάλες διοργανώσεις, καθώς η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Καρπενησίου και ο Κ.Ο. Καρπενησίου έχουν αναπτύξει μια άψογη συνεργασία με την ομοσπονδία, η οποία συνεχίζεται δυναμικά.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, που έκανε το καλωσόρισμα και ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς(Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμο Καρπενησίου και Κ.Ο. Καρπενησίου) για τη φιλοξενία και τη συμβολή τους στη διοργάνωση.
Επιπλέον ο πρόεδρος το ΝΟ Αλιβερίου Προκόπης Αλέξης απένειμε τιμητικές πλακέτες, για τη γενικότερη προσφορά τους στους συγκεκριμένους αγώνες, στον Βαγγέλη Μούτουπα, πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, στη Χρυσούλα Μούτουπα, στον Θεόδωρο Μπλούδρο, πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου και Νοτίων Ιωνίων Νήσων, στην Άννα Μπλούδρου, συνεργάτη της ΚΟΕ, αλλά και στον βαλκανιονίκη Αντώνη Τσώνο.
Πρωταθλητής με διαφορά στη γενική βαθμολογία και στις επιμέρους( ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων Α΄ και Β΄)  αναδείχτηκε ο Ν.Ο. Αλιβερίου από την Εύβοια, που είχε και την πιο πολυπληθή αποστολή, συγκεντρώνοντας 829 βαθμούς. Ακολούθησε με 475 ο ΑΨΛ Μεδεών και με 231 ο Ν.Ο. Μήλου. Τετάρτους ήταν ο Ν.Ο. Διαύλου Ωρεών με 204, πέμπτος ο Α.Ο. Πάρου με 124, έκτος ο Ν.Ο. Αταλάντης με 31, έβδομος ο Ν.Ο. Κω με 27 και όγδοος ο Ν.Ο. Πάρου με 23.
Πριν την έναρξη της απογευματινής ημέρας του Σαββάτου(8/9) διεξήχθη μια εντυπωσιακή επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης από τα κορίτσια(και ένα αγόρι) του ΝΟΒΑ, υπό την επιμέλεια του προπονητή τους Κυριάκου Τάσιου.
Συμμετείχαν 105 αθλητές-τριες από δέκα διαφορετικούς συλλόγους, οι οποίοι ήταν οι εξής:  Α.Ο. Πάρου, ΑΨΛ Μεδεών, Ν.Ο. Αλιβερίου, Ν.Ο. Αταλάντης, Ν.Ο. Διαύλου Ωρεών, Ν.Ο. Κώ, Ν.Ο. Μήλο, Ν.Ο. Πάρου και Υδραΐκός Ν.Ο.   
Τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ: http://www.swim-news.gr/2017-18/thalassa2018.pdf











Φωτογραφίες: koe.org.gr