Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτο τζάμπολ στη Λαμία για την εφηβική ομάδα της Π.Α.Κ.















Το εφηβικό τμήμα της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης αρχίζει τις υποχρεώσεις του με εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αναγέννηση Λαμίας. Συνολικά η Π.Α.Κ. θα δώσει 10 παιχνίδια στην πρώτη φάση, καθώς ο όμιλος περιλαμβάνει έξι ομάδες. Αντίπαλοι της είναι ο Έσπερος Λαμίας, ο Πρωτέας Λαμίας, η Αναγέννηση Λαμίας από τη Φθιώτιδα και οι: Σύλλας Αιδηψού και Τελεθριακός Ιστιαίας από την Εύβοια.
Η συνάντηση της 1ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 5(Αντί για 4) στο ΔΑΚ Λαμίας. Διαιτητές ορίστηκαν ο κύριος Πατάγιας και η κυρία Ζαφείρη.

Οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες εδώ και αρκετά χρόνια σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Πέρυσι είχαν από μια νίκη η καθεμία. Οι Ευρυτάνες κέρδισαν με 66-59 στο Καρπενήσι στην παράταση και οι Φθιωτοί με 92-53.

Η Π.Α.Κ. του Φώντα Ζαχαρόπουλου συμμετέχει στο εφηβικό πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και πέμπτη συνολικά στην ιστορία της(2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2017-2018, 2018-2019). Στο προηγούμενο πρωτάθλημα είχε απολογισμό μια νίκη και πέντε ήττες.  Η Αναγέννηση αποτελεί μια σταθερά παραδοσιακά δυνατή ομάδα και στο περυσινό πρωτάθλημα προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Το ανδρικό της τμήμα συμμετέχει στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Για την πρεμιέρα επίσης του Ε΄ Ομίλου θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας Σύλλας Αιδηψού-Τελεθριακός, ενώ για τις 27/9 μετατέθηκε αυτός ανάμεσα στον Έσπερο Λαμίας και τον Πρωτέα Λαμίας. Ο αριθμός των ομάδων που θα προκριθούν στην επόμενη φάση θα καθοριστεί με συμπληρωματική προκήρυξη. Στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος αθλητές γεννημένοι το 2001 και το 2002, ενώ έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και τέσσερις καλαθοσφαιριστές από το 2003 και ύστερα.


Προπονητής ο Ζαχαρόπουλος

Την εφηβική ομάδα της Πανευρυτανικής καθοδηγεί ο Φώντας Ζαχαρόπουλος(Φωτογραφία) και φέτος.

Το φετινό ρόστερ Π.Α.Κ.
Αποστόλης Νούλας, Γιώργος Καραθάνος, Κώστας Παπαγεωργίου, Θωμάς Μπακατσιάς, Στέργιος Καραντάνας, Σεραφείμ Μπίκας, Θωμάς Τσιαμάκης, Νίκος Τόλης, Ευθύμης Γραμματίκας, Κώστας Ντότσικας, Ερμής Καραμπάς


Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Εφηβικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(Ε΄ Όμιλος)
1η αγωνιστική

Σύλλας Αιδηψού-Τελεθριακός Κλειστό Λουτρών Αιδηψού  16-9-2018 13:00

Διαιτητές: Γιώργος Τσάλλας& Νίκος Παστήρας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Αλέξανδρος Αλεξίου-Παναγιώτης Χριστόπουλος-Αναστασία Χαλαστάρα(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)



Αναγέννηση Λαμίας-Π.Α.Κ. ΔΑΚ Λαμίας 16-9-2018 17:00

Διαιτητές: Αντώνης Πατάγιας& Μαρία Ζαφείρη(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Αναστάσιος Κανδηλάρης-Διονύσης Αναγνώστου-Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)