Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

«Τσέκαρε» ταλεντάκια και από το Καρπενήσι ο ΠΑΟΚ


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή, το camp του ΠΑΟΚ για το Προπονητικό Κέντρο της Στερεάς Ελλάδας, όπου οι ιθύνοντες του Δικέφαλου του Βορρά, τσέκαραν ταλεντάκια γεννημένα από το 2006 έως το 2009. Το camp διεξήχθη σε τρία μέρη.
Το πρώτο περιελάμβανε σεμινάριο των προπονητών από τις ακαδημίες που προσήλθαν.
Το δεύτερο μέρος όπου ο Υπεύθυνος Προπονητής Αξιολόγησης και Ανίχνευσης (scouting) των Ακαδημιών και των Τμημάτων Υποδομής Αλέκος Θεοδωρίδης, μαζί με τον προπονητή της Κ12 του ΠΑΟΚ, Στέλιο Μπίκα, είδαν τα ήδη προεπιλεγμένα 40 ταλέντα από 6 ακαδημίες του Προπονητικού Κέντρου της Λαμίας.
Το τρίτο μέρος είχε προεπιλογή ταλέντων από παιδιά γεννημένα το 2007-08-09, από του ίδιους προπονητές, από συνεργαζόμενες ακαδημίες και μη.
Συνολικά 17 ακαδημίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και πάνω από 100 λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές, έδωσαν το παρών στις προεπιλογές. Συμμετείχαν  από πλευράς Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002  οι ακόλουθοι 7: Ναπολέων Μουρτογιάννης, Κώστας Γυφτομήτρος, Βασίλης Μπακαλίδης, Θοδωρής Παπαροιδάμης, Χρήστος Τσιγαρίδας, Βασίλης Μουρτογιάννης και Σπύρος Τσιγαρίδας(Γεννηθείς μόλις το 2010) και από πλευράς ΠΑΟΚ Καρπενησίου οι εξής 5: Μάνος Αναστασόπουλος, Μάνθος Χειλάς, Νίκος Κουρλός, Φίλιππος Δροσίνης και Παναγιώτης Λαμπαδάρης. Παρόντες ήταν ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Τσιγαρίδας και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Καρπενησίου Λάκης Αναστασόπουλος.









Πηγή: speaker.gr