Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Πρεμιέρα για τη νεανικότερη ομάδα της Α΄ Ευρυτανίας ΠΑΟΚ Καρπενησίου

Ο ΠΑΟΚ Καρπενησίου είναι η δεύτερη ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας που ξεκινά την προετοιμασία της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο «δικέφαλος» συγκεντρώθηκε και προπονήθηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Χρυσαφόπουλου.
Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν, καθώς υπήρξαν πολλές απουσίες ήταν οι ακόλουθοι: Άρης Ρέπας, Αλέξης Μαστρογιάννης, Μιχάλης Νερατζάκης, Γιάννης Τσάρας, Σπύρος Γκριμόπουλος, Άγγελος Γυφτομήτρος, Φάνης Παπαροιδάμης, Ανδρέας Καώνης και ο εκ των προπονητών της Ακαδημίας Λάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος έχει μάλιστα το δελτίο του στην ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τη νεανικότερη ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, στην οποία θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν. Στόχος του είναι η βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και αγώνες. Αποτελεί από αρκετούς μαθητές και φοιτητές, αποτελώντας την ευχάριστη «νότα» της κατηγορίας. Μοναδικό αρνητικό για αυτόν είναι το ξεκίνημα του με μεταφερόμενους - 3 βαθμούς, καθώς τερμάτισε με αρνητική βαθμολογία στο περυσινό πρωτάθλημα λόγω της μη καθόδου του στους δυο αγώνες με το Ραπτόπουλο.

Υπό την καθοδήγηση Χρυσαφόπουλου
Τους άνδρες του ΠΑΟΚ καθοδηγεί ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Λάκη Αναστασόπουλο είναι οι ιδρυτές και προπονητές της Ακαδημίας.


Προπόνηση για Γκριμόπουλο& Αναστασόπουλο

 











Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που προπονήθηκαν ήταν ο Σπύρος Γκριμόπουλος(Φωτογραφία αριστερά), που αγωνίστηκε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ στο Α΄ τοπικό και με τα Άγραφα στο Β΄ τοπικό(Πρωταθλητής), στα οποία και ανήκει έως τώρα. Το πρόγραμμα ακολούθησε και  και ο εκ των προπονητών της ακαδημίας του «δικεφάλου» Λάκης Αναστασόπουλος(Φωτογραφία δεξιά), που έχει στο ενεργητικό του μια σπουδαία καριέρα σε επαγγελματικά και ερασιτεχνικά γήπεδα. Στον ΑΠΟΚ επιστρέφει ο τερματοφύλακας Γρηγόρης Παπαϊωάννου.  

Δηλώσεις 

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Προπονητής ΠΑΟΚ Καρπενησίου): «Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν μια υγιή και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Εμείς ως ΠΑΟΚ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με νέα παιδιά και ο μοναδικός μας στόχος είναι να μπορούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς μέσα από τα παιχνίδια, που θα κάνουμε και μέσα από τις προπονήσεις.»


















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος