Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Με Φθιωτικούς αντιπάλους η έναρξη των παίδων Άτλαντα και Π.Α.Κ.











Αρχίζει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ, στο οποίο συμμετέχουν για πρώτη σαιζόν δυο ομάδες της Ευρυτανίας, ο Γ.Σ. Άτλας και η Π.Α.Κ. Λαμβάνουν μέρος στον Ε΄ Όμιλο, μαζί με την Αναγέννηση Λαμίας, τον Έσπερο Λαμίας, τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, τον Άρη Αμφίκλειας, τον Μώλο και τον Άρη Σπερχειάδας από τη Φθιώτιδα.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου υποδέχεται στις 2 το μεσημέρι στο κλειστό Καρπενησίου την Αναγέννηση Λαμίας. Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Ζάχος και Χουσιάδας. Συμμετέχει με αρκετά παιδιά και μικρότερης ηλικίας(2003-2006), με στόχο να κερδίσει νέες εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια. Αγωνίζεται για πρώτη φορά ως σύλλογος την ίδια περίοδο σε παιδικό και εφηβικό. Θα λάβει μέρος μετά από ένα έτος στο εν λόγω πρωτάθλημα, στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει την περίοδο 2016-2017, φτάνοντας έως τη δεύτερη φάση. Οι παίδες αποτελούν συνέχεια του παμπαιδικού τμήματος, που έλαβε μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά έκανε εντυπωσιακή πορεία στην «παρθενική» του συμμετοχή στον θεσμό και φέτος είναι ακόμη πιο ώριμος και έμπειρος. Οι υποχρεώσεις του αρχίζουν με δύσκολη εκτός έδρας συνάντηση με τον περυσινό δευτεραθλητή Έσπερο(Ηττήθηκε στον τελικό από το ΧΒΑ). Το ματς ξεκινά στις 2 στο ΔΑΚ Λαμίας με ρέφερι τους κ.κ. Πατάγια και Φούντα. Μια νίκη και δυο ήττες είχε ο Γυμναστικός στο περυσινό πρωτάθλημα κόντρα στους Λαμιώτες, το ανδρικό τμήμα των οποίων συμμετέχει στη Β΄ Εθνική. Την ομάδα του Γ.Σ.Α. αποτελούν οι: Δημήτρης Σεριανάι, Στέφανος Μήτσιος, Κώστας Σεριανάι, Παύλος Ανδρέου, Μανώλης Κάππας, Γιώργος Δροσίνης, Κώστας Μπουμπουρής, Αντώνης Τομαράς, Βασίλης Μπίκας, Αουρέλ Ελεζάι, Παναγιώτης Κατσαρός, Άκης Μανταλιός, Γιώργος Μπούργος, Μάριος Ελέζι και Δημήτρης Κρίκας.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν αθλητές γεννημένοι από το 2003 και ύστερα. Ο αριθμός των ομάδων που θα προκριθούν θα καθοριστεί με συμπληρωματική προκήρυξη.

Ο αγώνας Μώλος-Άρης Σπερχειάδας μετατέθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου, όπως και αυτός του Άρη Αμφίκλειας με τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη. Συνεπώς η 1η αγωνιστική του Ε΄ Ομίλου περιλαμβάνει τα παιχνίδια μόνο Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας και Έσπερος Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας.

Οι προπονητές

 












Την ομάδα της Π.Α.Κ. καθοδηγεί η Κατερίνα Μπαλωμένου(Φωτογραφία αριστερά). Το εν λόγω τμήμα αποτελεί συνέχεια των περυσινών παμπαίδων. Τους παίδες του Γυμναστικού «κοουτσάρει» ο Άγγελος Σαμαντάς(Φωτογραφία δεξιά).

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα (Ε΄ Όμιλος)

1η αγωνιστική

Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας Κλειστό Καρπενησίου 15-9-2018 14:00

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Θανάσης Χουσιάδας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)



Έσπερος Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας ΔΑΚ Λαμίας 15-9-2018 14:00

Διαιτητές: Αντώνης Πατάγιας& Ηλίας Φούντας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Ανθή Τσιμπρικά-Διονύσης Αναγνώστου(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)