Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκίνημα για τη «νεοφώτιστη» ομάδα των Αγράφων

Η εκ των «νεοφώτιστων» ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, τα Άγραφα άρχισαν την προετοιμασία τους. Ο Κατσαντώνης προπονήθηκε για πρώτη φορά με αρκετές απουσίες την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή Νίκου Βούρτσα. Στόχος της ομάδας είναι μέσα από δουλειά στους αγώνες να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θαπαίξει καλό ποδόσφαιρο.
Συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:  Βαγγέλης Ζανιάς, Γιάννης Τσάκνης, Δημήτρης Κωσταρέλος, Λάμπρος Κατσαρός, Γιάννης Υφαντής, Παναγιώτης Μπίκας, Κώστας Νικοπολίδης, Παναγιώτης Δροσίνης, Μάρκος Κουρκούνης και Δημήτρης Τελώνης, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν χωρίς να προπονηθούν και οι: Σάκης Θεοχάρης και Χρήστος Μάκκας.
Τα Άγραφα κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και επανέρχονται στη μεγάλη κατηγορία του νομού, στην οποία αγωνίστηκαν συνεχώς από το 2009 έως το 2016. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Κατσαντώνη θα δοθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο, το διήμερο 6 και 7 Οκτωβρίου.

Ανέλαβε ο Νίκος Βούρτσας
Με νέο προπονητή τον Νίκο Βούρτσα(Φωτογραφία) θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα οι Αγραφιώτες. Ο κ. Βούρτσας έχει υπάρξει προπονητής στην ομάδα της Κρέντης.  Τα Άγραφα καθοδήγησε πέρυσι στο Β΄ τοπικό με επιτυχία ως προπονητής-παίχτης ο πολύπειρος Γιώργος Κρασιάς. 


«Στυλοβάτης» ο Μούτσελος


Ο Πρόεδρος των Αγράφων Θύμιος Μούτσελος βρίσκεται στον Προεδρικό θώκο τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας συνεχώς τον σύλλογο.

Αποκτά ποδοσφαιριστές

 












Στην πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος οι: Δημήτρης Κωσταρέλος(Φωτογραφία αριστερά), Παναγιώτης Μπίκας και Δημήτρης Τελώνης(Φωτογραφία δεξιά). Ο πρώτος έπαιξε πέρυσι στην Ποταμιά, ο δεύτερος στη Μυρίκη και ο τρίτος στον Αίολο. Το πρώτο του δελτίο αναμένεται να αποκτήσει ο Γιάννης Υφαντής, ενώ και άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει να μεταγραφούν στα Άγραφα.

Δηλώσεις

Νίκος Βούρτσας (Προπονητής Αγράφων): «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, υγεία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, να έχουμε μια όμορφη και ομαλή αγωνιστική περίοδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο, να δουλέψουμε στις προπονήσεις, ώστε αυτό να φανεί και στους  αγώνες.»


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος