Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Στο γήπεδο ο Αίολος με στόχο την επιστροφή στους τίτλους

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Αίολος. Η ομάδα του Κώστα Γουλέτα συγκεντρώθηκε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 και 30 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, στοχεύοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
Προπονήθηκαν οι ακόλουθοι 19 ποδοσφαιριστές: Αλέκος Κόκκοτας, Ερμής Καραμπάς, Αλέξανδρος Τόλης, Παναγιώτης Χρυσικός, Κώστας Καλύβας, Δημήτρης Μπισμπίκης, Νάσος Τριανταφυλλόπουλος, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος,  Κώστας Μπουμπουρής, Χάρης Ζαραβέλης, Κώστας Ζαραβέλης, Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, Αποστόλης Φούκας, Κώστας Μπόνιας, Νίκος Ράικος, Στάθης Μπουμπουρής, Βασίλης Παρασκευόπουλος, Δημήτρης Κυλλής και Νίκος Νικολάου.
Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία την περασμένη περίοδο έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο του πρωταθλητή από την ισχυρή Ποταμιά, ενώ αναδείχτηκε φιναλίστ κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας στον τελικό το Βελούχι, που αγωνιζόταν μια κατηγορία παραπάνω. Οι επίσημες υποχρεώσεις του αρχίζουν το Σαββατοκύριακο 6/7 Οκτωβρίου με δυνατό προημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον κάτοχο του τροπαίου ΑΠΟΚ, από τον οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κώστας Μπόνιας, Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος και Δημήτρης Μπισμπίκης.

Επιστροφή Γουλέτα
Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου επέστρεψε ο Κώστας Γουλέτας(Φωτογραφία), που καθοδήγησε με επιτυχία την ομάδα την περίοδο 2014-2015, ενώ πέρυσι βοήθησε στα Play Off ως ποδοσφαιριστής. Ο άλλοτε παίχτης Α΄ Εθνικής αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία τον Δημήτρη Τσιγαρίδα. 


Προεδρική παρουσία
Ο Πρόεδρος του Αιόλου Περικλής Πλακιάς βρίσκεται ανελλιπώς δίπλα στην ομάδα του. Παρόντες ήταν και οι: Κώστας Σιταράς και Σταύρος Μαντής(Φροντιστής).


Τα αποκτήματα

 
Οι τρεις νεοαποκτηθέντες: Χάρης Ζαραβέλης(Φωτογραφία αριστερά), Άγγελος Παχής(Φωτογραφία κέντρο) και Παναγιώτης Χρυσικός(Φωτογραφία δεξιά) συμμετείχαν στην «πρώτη» της ομάδας. Προπόνηση και για τον Κώστα Ζαραβέλη που προέρχεται από την Ποταμιά και τον Στάθη Μπουμπουρή, που έπαιζε στη Μυρίκη.

Δηλώσεις

Κώστας Γουλέτας (Προπονητής Αιόλου): «Καταρχάς καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες και στην ομάδα μου φυσικά. Οι στόχοι του Αιόλου είναι γνωστοί, ανέκαθεν πηγαίνει για πρωτάθλημα και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε. Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και αυτό έχουμε θέσει και με την ομάδα.»




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος