Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

«Πρώτη» για τον κυπελλούχο ΑΠΟΚ με ανανεωμένο ρόστερ

Με αρκετά αλλαγμένο δυναμικό  και έντονο το νεανικό στοιχείο θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας το Βελούχι, το οποίο ξεκίνησε την προετοιμασία του. Οι παίχτες του Σπύρου Κολόκα προπονήθηκαν για πρώτη φορά στις 6 την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ο ΑΠΟΚ συνεργάζεται φέτος άτυπα με τη Μυρίκη, η οποία δεν κατέβηκε στο Α΄ τοπικό και παραχωρεί αρκετούς ποδοσφαιριστές της στους «κυανόλευκους». Στόχος της ομάδας, η οποία είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο, που θα βασίζεται στα νεαρά παιδιά.
Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Άλεξ Μπακαλίδης, Δημήτρης Τσιλιμέκης, Γιώργος Σερπάνος, Χρήστος Μπόγδανος(Συνεχίζει στην ομάδα), Νίκος Σκοπέτος, Νίκος Κωστής, Κώστας Σερπάνος, Γρηγόρης Παπαϊωάννου,  Σάκης Τσιλίκας, Φώτης Ζαχαράκης, Γιάννης Τσούκας, Μάριος Πατρώνης, Θωμάς Τσίπρας,  Θανάσης Τριανταφύλλου, Δημήτρης Ίβρος και Δημήτρης Τσιάμης.
Ο πολυνίκης πρωταθλήματος και κυπέλλου ΑΠΟΚ επιστρέφει στην τοπική πραγματικότητα, μετά την περυσινή πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας θα αρχίσουν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με δυο δυνατά παιχνίδια, καθώς πρώτα θα αντιμετωπίσουν στον τελικό του Super Cup την Ποταμιά και στη συνέχεια στον προημιτελικό κυπέλλου τον Αίολο.

Με Κολόκα στο «τιμόνι»
Ένας ποδοσφαιριστής σύμβολο του συλλόγου και του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου, ο Σπύρος Κολόκας(Φωτογραφία) θα καθοδηγήσει για πρώτη φορά τον ΑΠΟΚ, αποτελώντας τον διάδοχο του Γιάννη Φλωράκη στην τεχνική ηγεσία. Τα προηγούμενα χρόνια ο 52χρονος καθοδήγησε την Ποταμιά, τον Αίολο και τη Μυρίκη. Αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές επί το πλείστον . 


Πρόεδρος & Γενικός Αρχηγός


Δίπλα στις προσπάθειες της ομάδας του βρίσκεται συνεχώς ο Πρόεδρος και «στυλοβάτης» του ιστορικού  Άρης Τσιούνης(Φωτογραφία). Ο ακούραστος εργάτης Δημήτρης Αθανασόπουλος συνεχίζει ως Γενικός Αρχηγός στο Βελούχι για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο. Παρόντες ήταν και οι φίλοι της ομάδας Αντρέας Κατσακιώρης και Χρήστος Κοσμάς.

Συνεργασία με Μυρίκη
Με την ομάδα της Μυρίκης, η οποία δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα συνεργάζεται φέτος ο ΑΠΟΚ.  Οι περυσινοί ποδοσφαιριστές της Μυρίκης Σάκης Τσιλίκας, Νίκος Κωστής, Δημήτρης Ίβρος, Φώτης Ζαχαράκης, Θανάσης Τριανταφύλλου, Θωμάς Τσίπρας, Γιάννης Τσούκας, Δημήτρης Τσιάμης και Μάριος Πατρώνης συμμετείχαν στην «πρώτη» του Βελουχίου. Προπόνηση και για τους: Γρηγόρη Παπαιωάννου(ΠΑΟΚ) και Κώστα Σερπάνο(Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002).

Δηλώσεις
Σπύρος Κολόκας (Προπονητής ΑΠΟΚ Βελούχι): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, αθλητές και παράγοντες, να γίνει ένα ήρεμο πρωτάθλημα. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα γερό σύνολο και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Η προοπτική μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο και για τα επόμενα χρόνια με νέα άτομα στην ομάδα.»
























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος