Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Η «ώρα» των Ευρυτάνων διαιτητών


Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ώρες και οι τόποι διεξαγωγής των επόμενων σεμιναρίων.  Η Στέλλα Ζαχαράκη και η Μαρία Χρυσαφοπούλου ως υποψήφιες γυναίκες βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας θα περάσουν από τις αγωνιστικές δοκιμασίες την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο βοηθητικό γήπεδο Κ2 του ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης τις 06:45.
Οι βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας Σπύρος Μπύρος και Θοδωρής Κατσαρός θα υποβληθούν στα γραπτά τέστ το απόγευμα της Δευτέρας 17/9 σε αίθουσα του ξενοδοχείου President. Οι δυο παραπάνω, μαζί με τους υποψηφίους βοηθούς διαιτητές 3ης κατηγορίας Μίλτο Ελ Ταχάν και Παναγιώτη Κατσαρό θα υποβληθούν στις αγωνιστικές δοκιμασίες την Τρίτη 18/9 στις 08:00 στο βοηθητικό γήπεδο Κ2 του ΟΑΚΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι το σεμινάριο επίδοξων διαιτητών 3ης κατηγορίας, στο οποίο συμμετείχε ο Δημήτρης Κουρλός διεκόπη λόγω του λιποθυμικού επεισοδίου του ρέφερι Νίκου Ντοσίδη. Ο κ. Κουρλός πέρασε με επιτυχία τις αγωνιστικές δοκιμασίες και αναμένει τα αποτελέσματα και των γραπτών τεστ. Το σεμινάριο θα συνεχιστεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί, όπως και ο τόπος τέλεσης της.

Σημείωση: ‘Όλοι οι διαιτητές και βοηθοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους κάρτες (κίτρινη, κόκκινη) κατά την διάρκεια των μαθημάτων διδασκαλίας.
Επιπλέον πριν την έναρξη των αγωνιστικών δοκιμασιών θα ελεγχθούν από τον ορισθέντα Ιατρό όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις. Όποιος δεν τις προσκομίσει αυτόματα δε θα μπορεί να λάβει μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες και κατ’ επέκταση στις γραπτές εξετάσεις.