Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Επτά διαιτητές της ΕΠΣ Ευρυτανίας σε αγωνιστικές δοκιμασίες

 

Στην Αθήνα θα βρεθούν τις  επόμενες ημέρες επτά διαιτητές και βοηθοί διαιτητές της ΕΠΣ Ευρυτανίας, ώστε να περάσουν από τις αγωνιστικές δοκιμασίες για τους πίνακες Εθνικών κατηγοριών, περιόδου 2018-09.
Πρώτος ο Δημήτρης Κουρλός θα λάβει μέρος στο σεμινάριο προεπιλογής επίδοξων διαιτητών 3ης κατηγορίας, προχωρημένο στάδιο δεξιοτήτων(10-14 Σεπτεμβρίου). Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου(πρωί) σειρά παίρνουν οι: Μαρία Χρυσαφοπούλου και Στέλλα Ζαχαράκη, γυναίκες βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας.  
Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου(απόγευμα) οι: Σπύρος Μπύρος και Θοδωρής Κατσαρός συμμετέχουν στα τεστ βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας, στους πίνακες τους οποίους θα επιχειρήσουν να μπουν και οι υποψήφιοι: Μίλτος Ελ Ταχάν και Παναγιώτης Κατσαρός
Οι διαιτητές θα πρέπει να έχουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά : 1.Πρόσφατο τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις.
2.Οφθαλμολογική εξέταση από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις (οπτική οξύτητα/αντίληψη χρωμάτων).
3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Ευρυτανία είχε τέσσερις εκπροσώπους στους πίνακες διαιτησίας Εθνικών κατηγοριών. Τον Κώστα Διώτη(Διαιτητής 3ης κατηγορίας), τον Σπύρο Μπύρο, τον Δημήτρη Κουρλό και τον Θοδωρή Κατσαρό(Βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας), που είχαν πολύ καλή παρουσία. Ο κ. Διώτης, που έφτασε έως τη Football League έμεινε φέτος εκτός πινάκων. Παράλληλα ο εκπαιδευτής και αναβαθμιστής(Με συλλογική προσπάθεια με την Ε/Δ της ΕΠΣΕ και τους: Νίκο Δροσίνη και Γιώργο Παπαδήμο) Γιάννης Καλύβας συμπεριλαμβάνεται και φέτος στους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας 2η κατηγορίας.   
Στα αγωνιστικά τεστ θα συμμετάσχουν ακόμη δυο δικά μας παιδιά, που ανήκουν στον ΣΔΠ Φθιώτιδας και ένα από τον ΣΔΠ Χίου. Ο Ευρυτάνας φέρελπις Βαγγέλης Λαθύρης που άρχισε από τον νομό μας θα αγωνιστεί στα τεστ διαιτητών 3ης κατηγορίας και η Κωνσταντίνα Βλαχογιάννη με καταγωγή από τα Καρπενήσι στα τεστ γυναικών βοηθών διαιτητών 1ης κατηγορίας. Ο κ. Λαθύρης τα πήγε περίφημα την περυσινή σαιζόν, σφυρίζοντας αρκετά ματς στη Γ΄ Εθνική. Από πλευράς ΣΔΠ Χίου ο Κώστας Κόπανος συμμετείχε με επιτυχία στον πίνακα βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας και το όνομα του είναι και φέτος στους πίνακες.
Αναλυτικές λεπτομέρειες για τους τόπους διεξαγωγής τις επόμενες ημέρες. Καλή επιτυχία σε όλους!.