Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Άψογη φιλοξενία της ΕΠΣ Ευρυτανίας στην Εθνική Κ-15


Μια αρκετά δυναμική συνεργασία θεμελιώνεται μεταξύ της ΕΠΣ Ευρυτανίας και της ΕΠΟ, καθώς για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών μηνών ομάδα της Εθνικής προτίμησε να προπονηθεί στο Καρπενήσι. Το βράδυ της Τρίτης(4/9) η ΕΠΣΕ παρέθεσε δείπνο στο επιτελείο της Εθνικής Κ-15 στην ταβέρνα "Αγνάντι" στις Γοριανάδες μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, που είναι αρχηγός αποστολής ως μέλος της επιτροπής Εθνικών Ομάδων, ο ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο υπεύθυνος της ομάδας Γιάννης Χαραλαμπάκης αντάλλαξαν εκατέρωθεν ευχές και ευχαριστίες.

Παρόντες ήταν οι συνεργάτες του κ. Ελευθεριάδη Γιώργος Καψαλιάρης, Χάρης Παπαπαναγιώτου και οι δικοί μας ενωσιακοί προπονητές και μέλη του επιτελείου της προετοιμασίας Δημήτρης Τσιγαρίδας και Δημήτρης Αντωνίου, τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΕ Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης και ο ενωσιακός προπονητής του γειτονικού νομού Θανάσης Νεοχωριτης τίμησαν με την παρουσία τους για ακόμη μια φορά την ΕΠΣ Ευρυτανίας, ταξιδεύοντας από τη Λαμια.









Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος