Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Αγωνίστηκαν στο 1ο τους φιλικό Ήφαιστος Λήμνου και Έσπερος Λαμίας

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στο Καρπενήσι ο πρωτάρης στην Α1΄ Ήφαιστός Λήμνου  απέναντι στον γειτονικό Έσπερο Λαμίας, που συμμετέχει στη Β΄ Εθνική. Οι προπονητές των ομάδων Σωτήρης Μανωλόπουλος και Γιάννης Σοφογιάννης είχαν τη δυνατότητα να δουν την πορεία των παικτών τους και την προσπάθεια που αυτοί κάνουν προκειμένου να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το φιλικό άρχισε στις 5 και 30 στο κλειστό του Montana,  στο οποίο διέμεινε ο Έσπερος και σφύριξαν ρέφερι της ΕΣΚΑΣΕ.
Να αναφέρουμε ότι δεν κρατήθηκε επίσημα σκορ. Ανώτερος φυσικά ο Ήφαιστος, που συμμετέχει δυο κατηγορίες παραπάνω(Α1΄ έναντι Β΄ Εθνικής). Οι λιγοστοί θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο θεάμα.
Οι Λημνιώτες αναχώρησαν από το Καρπενήσι, διαμένοντας στο Montana από τις 26 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου.
Το Σάββατο 8/9 οι δυο ομάδες έχουν τα επόμενα τους φιλικά παιχνίδια. Ο Ήφαιστος αντιμετωπίζει τον Γ.Σ. Περιστερίου εκτός έδρας και ο Έσπερος εντός έδρας τους Ικάρους Τρικάλων.

Συνθέσεις Ομάδων

Ήφαιστος (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Μούρτος, Φρειμάνις, Διαμαντάκος, Μπρέιζελτον, Μαραβέγιας, Γαρέζος, Μπακέας, Σμίθ, Γκότσερ, Σταμάτης, Έβανς, Μανωλόπουλος, Γουίγκινς, Γόντικας

Έσπερος (Γιάννης Σοφογιάννης): Φύκας, Κατσαρές, Στογίλκοβιτς, Παπανικολάου, Γούντς, Ρούζιος, Πάππος, Μπερτσιμάς, Τεπετίδης, Αργύρης, Ρετσινάς, Ολύμπιος, Παπαργυρόπουλος
















































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος