Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

To «τρένο» των κατηγοριών Αήττητος Σπάτων

Η ομάδα του Αήττητου Σπάτων διεξάγει προετοιμασία στο «γούρικο» Καρπενήσι με διαμονή στο ξενοδοχείο Avaris(16-24 Αυγούστου) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι προπονήσεις του διεξάγονται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Ο Αήττητος σημείωσε μια ακόμη άνοδο με το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής  και ετοιμάζεται πλέον για την καινούργια πρόκληση της Football League, έχοντας νέο προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο, που αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο.  Οι απαιτήσεις της κατηγορίας είναι διαφορετικές και η διοίκηση έχει φροντίσει για την κατάλληλη ενίσχυση, ώστε τα Σπάτα να πρωταγωνιστήσουν και στο νέο πρωτάθλημα.
Το μεγαλύτερο όνομα του συλλόγου ακούει στο όνομα Γιόζεφ Βάντσικ στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/8 απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικός.
Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Αήττητος Σπάτων (εν συντομία Π.Α.Ο. Αήττητος Σπάτων) είναι Ελληνικός ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα τα Σπάτα Αττικής. Ιδρύθηκε το 1947 και έχει χρώματα το πράσινο και το λευκό. Έδρα του αποτελεί το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου» με χωρητικότητα 1.500 θεατών. Η ομάδα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Δ' Εθνική. Την περίοδο 2015-16 τερμάτισε στην 3η θέση της Β' ΕΠΣΑΝΑ και κέρδισε την άνοδο και την περίοδο 2016-17 αναδείχθηκε πρωταθλητής Α' ΕΠΣΑΝΑ και κέρδισε την άνοδο στην Γ' Εθνική. Την περίοδο 2017-2018 τερμάτισε στην 1η θέση της Γ' Εθνικής και εξασφάλισε την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου όπου τερμάτισε στην 1η θέση και κέρδισε την άνοδο στην Football League.
Ο σύλλογος διαθέτει επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με επίσημη επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΟ Αήττητος Σπάτων, η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League από την περίοδο 2018-2019. Ιδιοκτήτης του είναι ο Νίκος Κατσίγιαννης, που έχει οδηγήσει επί των ημερών του αρκετά ψηλά τον Αήττητο και Πρόεδρος ο Μάκης Ράπτης.

Με ποιους ήρθε
Την αποστολή αποτελούν οι ποδοσφαιριστές: Τσέλιος, Κοκκαλάς, Γεωργακόπουλος, Μουστάκης, Ζουμπουλάκης, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Μανωλάς, Μάγκας, Ηρακλής, Δούρος, Κοκκόρης, Κατσάρας, Ματσούκας, Νικλητσιώτης, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Μέξης, Τσαλάκου, Καλογέρης, Σοφιάνης, Βασιλείου, Γροντής, Ράγια, Χιλάι, Αμπάρα και Κωστόπουλος. Δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Λάμπρου και Κατσικογιάννης.
Το προπονητικό τιμ αποτελούν οι: Σούλης Παπαδόπουλος(Προπονητής), Βασίλης Γεωργακόπουλος(Βοηθός), Αλέξανδρος Ρεντζής(Γυμναστής) και Γιόζεφ Βάντσικ(Προπονητής Τερματοφυλάκων) Η αποστολή συνοδεύεται από τον Τεχνικό Διευθυντή Παναγιώτη Δουφεξή, τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπατσιάκο και τον Πρόεδρο Μάκη Ράπτη, ενώ σήμερα Παρασκευή(17/8) καταφτάνει στο Καρπενήσι ο ιδιοκτήτης Νίκος Κατσιγιάννης. 


Το πάρε-δώσε


Συνεχίζουν: Θεμιστοκλής Τσέλιος(Τερματοφύλακας, 20), Τάσος Χριστοφιλέας(Αμυντικός, 29), Άρης Κολλαράς(Αμυντικός, 22), Νίκος Μουστάκης(Αμυντικός, 28), Ανδρέας Ηρακλής(Μέσος, 29), Θοδωρής Κατσάρας(Μέσος, 20), Γιώργος Κατσικογιάννης(Μέσος, 29), Γιώργος Νικλητσιώτης(Μέσος, 27),, Αινείας Καλογέρης(Επιθετικός, 27)





Ήρθαν: Αντώνης Κοκκαλάς(Τερματοφύλακας, 26, Πλατανιάς), Γιώργος Γεωργακόπουλος(Τερματοφύλακας, 26, Απόλλων Σμύρνης), Αντώνης Μάγκας(Αμυντικός, 24, Θήβα), Κώστας Μανωλάς(Αμυντικός, 25, Λοκομοτίβ Σόφιας), Στάθης Λάμπρου(Μέσος, 19, Ολυμπιακός), Δημήτρης Γροντής(Μέσος, 23, Λάρισα), Λευτέρης Ματσούκας(Επιθετικός, 28, Δόξα Δράμας), Στέλιος Βασιλείου(Επιθετικός, 27, Παναχαϊκή)




Έφυγαν: Θανάσης Μιχελής(Τερματοφύλακας, 29), Αντώνης Κονόμι(Τερματοφύλακας, 24), Πάνος Συρίγος(Τερματοφύλακας, 20), Νίκος Καινούργιος(Αμυντικός, 20), Γιάννης Κωστόπουλος(Αμυντικός ,31), Νίκος Λαζάρου(Αμυντικός, 21), Στάθης Μωυσιάδης(Αμυντικός, 38), Άγγελος Κερασίδης(Αμυντικός, 21), Γιάννης Βιδάλης(Αμυντικός, 21), Δημήτρης Σκαφίδας(Μέσος, 31), Βαγγέλης Τσέπας(Μέσος, 33), Ηλίας Τσιλιγγίρης(Μέσος, 30), Ναπολέων Γκούμας(Μέσος, 21), Τάσος Ρουσάκης(Μέσος, 33), Γιώργος Τσίρος(Μέσος, 23), Χρήστος Σκούμας(Επιθετικός, 22), Ζαχαρίας Μαραθιανός(Επιθετικός, 24), Στέλιος Κρητικός(Επιθετικός, 32), Πάολο Φαρινόλα(Επιθετικός, 34)

Οι «έξτρα»
Στην προετοιμασία λαμβάνουν μέρος και οι: Άγγελος Ζουμπουλάκης(28χρονος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα το 2017), Γιάννης Σταματάκης(24χρονος επιθετικός
από την Αναγέννηση Καρδίτσας), Γιάννης Χατζηιωαννίδης(19χρονος μέσος από την Κ20 του Ολυμπιακού), Γιώργος Μέξης(24χρονος αμυντικός από τη Βέροια), Γιώργος Σοφιάνης(22χρονος επιθετικός από τον Αιγινιακό), Φώτης Κόκκορης(20χρονος μέσος από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης),Ραφαήλ Κωστόπουλος(21χρονος επιθετικός από τον Τσικλητήρα Πύλου), Γιάννης Τσαλάκου(23χρονος μέσος από τον Διγενή Νεοχωρίου), Γιάννης Δούρος(21χρονος αμυντικό από τον Α.Ο. Πηγής), Στεφάν Αμπάρα(19χρονος Αλβανός μέσος από την Κ20 της Παναχαϊκής) και οι: Ράγια και Χιλάι .

Νέος προπονητής ο Σούλης
Στο πρόσωπο του έμπειρου Σούλη Παπαδόπουλου(Φωτογραφία) βρήκαν οι διοικούντες του Αήττητου τον αντικαταστάτη του αξιόλογου Πάρη Κωνσταντακόπουλου. Ο 50χρονος έχει περάσει από τον πάγκο της Προοδευτικής, του Απόλλωνα Λεμεσού, της Καστοριάς, του Πανηλειακού, του Βύζαντα Μεγάρων, του Ολυμπιακού Βόλου, του Πιερικού, του Αιγάλεω, στον Διαγόρα Ρόδου, στη Βέροια, στην ΑΕΠ Ηρακλής, στον Άρη, στα Χανιά, στη Λάρισα, στη Λαμία, του Εργοτέλη και του Αστέρα Αμαλιάδας.
Διατέλεσε ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής, του Ατρομήτου, της Δόξας Βύρωνα και του Παράδεισου Αμαρουσίου. 


Το «βουνό» Γιόζεφ Βάντσικ


Ξεχωρίζει στο τεχνικό επιτελείο το όνομα του Γιόζεφ Βάντσικ(Φωτογραφίες), που προπονεί τους τερματοφύλακες. Ο 54χρονος υπήρξε τερματοφύλακας φυσικά του Παναθηναϊκού, αλλά και της Ρούχ Χορζόφ, της Γκόρνικ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Αθηναϊκού. Έχει εργαστεί στον Α.Ο. Τρίκαλα, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Πανελευσινιακό και στον Παναθηναϊκό.  
Βοηθός του κ. Παπαδόπουλου είναι ο Βασίλης Γεωργακόπουλος. Νέος γυμναστής ανέλαβε ο φέρελπις, μόλις 27 ετών Αλέξανδρος Ρεντζής, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Τσίτο. Φροντιστής είναι ο Γιάννης Ελευθερίου.


Έναρξη στα Σπάτα
Η πρώτη προπόνηση του Αήττητου διεξήχθη στο γήπεδο των Σπάτων στις 6 Αυγούστου, ενώ η δουλειά συνεχίστηκε στο γήπεδο του Κορωπίου.


«Τρένο» τις κατηγορίες


Την τρίτη διαδοχική του άνοδο κατέκτησε ο Αήττητος Σπάτων, που την περίοδο 2015-2016 αγωνιζόταν στη Β΄ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Υπό την καθοδήγηση του Πάρη Κωνστατακόπουλου(Φωτογραφία) αναδείχτηκε με χαρακτηριστική άνεση πρωταθλητής του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με 43 βαθμούς(13 νίκες-4 ισοπαλίες-3 ήττες και τέρματα 35-10), ενώ στα μπαράζ ανόδου πρώτευσε στον 2ο Όμιλο, έχοντας 11 πόντους(3 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα και τέρματα 7-5).



Ένα φιλικό


Ο Αήττητος θα δώσει φιλικό ματς τη Δευτέρα 20 Αυγούστου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικός, αντίπαλος του στη Football League. Μετά το Καρπενήσι φιλικά έχουν «κλειστεί» με τη Χαλκίδα, τον Παναργειακό, την Καλλιθέα, τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηλυσιακό.

Ασφάλεια με Κατσιγιάννη



 












Επί ημερών του ιδιοκτήτη του συλλόγου Νίκου Κατσιγιάννη(Φωτογραφία αριστερά) η ομάδα της Ανατολικής Αττικής σημειώνει την μια επιτυχία μετά την άλλη, κατακτώντας τρεις ανόδους σε τρία χρόνια. Ο κ. Κατσίγιαννης έχει ασχοληθεί επίσης με τα διοικητικά των Χανίων, του Απόλλωνα Σμύρνης, των Τρικάλων, της Προοδευτικής και του ΠΑΟ Ρούφ.
Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Βοιωτός παλαίμαχος άσος μεταξύ άλλων του Ατρομήτου και του Λεβαδειακού Μάκης Ράπτης(Φωτογραφία δεξιά). Γενικός Αρχηγός είναι ο επίσης Βοιωτός πρώην διαιτητής Μάκης Μπατσιακός, ενώ ο Παναγιώτης Δουφεξής αποτελεί τον νέο Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου, «τρέχοντας» το σχεδιασμό της ομάδας μαζί με τον κ. Κατσίγιαννη. Γενικός Διευθυντής ανέλαβε ο Γιώργος Λίγκος. Μέχρι πέρυσι Τεχνικός Διευθυντής και Γενικός Γραμματέας ήταν ο βετεράνος τερματοφύλακας Δημήτρης Μητρογιάννης(Γνωστός για τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών στο Καρπενήσι). Εκπρόσωπος τύπου είναι ο Κώστας Βαμβάκης.

Κάποτε στο Καρπενήσι
Η ομάδα των Σπάτων αντιμετώπισε το Βελούχι και τον Εύρυτο Λαγκαδιάς την περίοδο 1998-1999 στη Δ΄ Εθνική. Να αναφερθεί πως πέρυσι ποδοσφαιριστής της ήταν ο Ευρυτάνας Γιάννης Βιδάλης, ενώ ο ποδοσφαιριστής του Αιόλου Κώστας Γουλέτας υπήρξε παλαιά «δόξα» της και βοηθός προπονητή.






























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος