Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Νικητές Swraioi και Λυκόγουρνα στο εκπληκτικό Karpenisi Mountainball











To διήμεροo 17 και 18 Αυγούστου η πλατεία του Προφήτη Ηλία Καρπενησίου φιλοξένησε το 2ο τουρνουά 3on3 Karpenisi Mountainball, με το θέαμα και το επίπεδο να είναι υψηλά, ενώ δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές μονομαχίες.
Στους άνδρες οι Swraioi των: Δημήτρη Μαλούκου, Δημήτρη Καλογερόπουλου, Διονύση Μουστόπουλου και Ορέστη Λίτσου έφτασαν στην κορυφή, κερδίζοντας στον τελικό με 14-12 των μαχητικό Mestalla Café των: Δήμου Σπυριδάκη, Μιχάλη Λάππα, Φώτη Φύκα και Παντελή Φύκα, που βρέθηκε και φέτος στο Final 4 με την ίδια σύνθεση.
Στα ημιτελικά έφτασαν οι Beach Jumpers των: Δημήτρη Καλαμπάκα, Χρήστου Ζησόπουλου, Νίκου Τοσκίτση και Θωμά Παπαγιάννη από τη Θεσσαλονίκη και οι One Love των: Παναγιώτη Λάιου, Ιάκωβου Μιλιεντίγεβιτς, Γιάννη Χαλκιά και Θοδωρή Ανδρέου.
Καλύτερη Ευρυτανική ομάδα(5η) οι Itta Jazz B.C. των: Κωνσταντίνου Λιάπη, Βασίλη Τσολάκη, Αργύρη Τσάκνη και Δημήτρη Οικονόμου.
Οι νικητές κέρδισαν 1.200 ευρώ και συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά του εξωτερικού με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ενώ δεν απουσίασαν τα μοναδικά δώρα.  
Στους κάτω των 18 τα Λυκόγουρνα από τη Λαμία των: Δημήτρη Μαντζούκα, Αντώνη Αντωνόπουλου, Θεοφάνη Σακκά και Βασίλη Παπαγεωργίου κέρδισαν στον τελικό με 9-7 τον περυσινό νικητή Μπυραΐκό B.C. από το Καρπενήσι των: Αποστόλη Νούλα, Λάμπρου Καμαρέτσου, Δημήτρη Παπαχρήστου και Παναγιώτη Κοντοπάνου.  
H διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Fiba με συμμετοχή 33 ομάδων(27 στο ανδρικό και 6 κάτω των 18) και συμμετείχαν αρκετοί αθλητές εντός και εκτός Ευρυτανίας. Άψογοι συνδιοργανωτές ήταν οι Γ.Σ. Άτλας(«Έτρεξαν» αρκετά για το τουρνουά οι προπονητές: Άγγελος Σαμαντάς, Δημήτρης Λερογιάννης, Γιάννης Χαλκιάς και ο Πρόεδρος Γιάννης Μπουμπουρής), Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Καρπενησίου. Παρουσιάστρια ήταν η Έλενα Κρεμλίδου. Σημαντική συμβολή για ακόμη μια φορά των Ευρυτάνων Βασίλη Κωστόπουλου και Μανώλη Κουκουλά(Έπαιξε πέρυσι στην Α2΄ με τον Δούκα). Χορηγός των εμφανίσεων ήταν οι Zakcret Sports.

*Θα ακολουθήσει νέο  φωτορεπορτάζ από τις απονομές

Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας(Σάββατο 18/8):
Άνδρες
Προκριματικοί για τους  «16»
Beach Jumpers-Αμούρι B.C. (Νίκη άνευ αγώνος για τους Beach Jumpers)
One Love-Kill Bills (Νίκη άνευ αγώνος για τους One Love)

Φάση των «16»
No Name-Gentslebirligi 5-12
Amigos-Aroukatoi 12-5
Killers-Beach Jumpers (Νίκη άνευ αγώνος για τους Beach Jumpers)
Itia Washington DC-Swraioi 7-14
Dead Rabbits-Katanem 11-4
Τα Μαστόρια-Mestalla Café 2-16
Itta Jazz B.C.-The Rooks 16-7
One Love-Ξαδερforce 12-10

Προημιτελικά
Beach Jumpers-Gentslebirligi 20-9
Amigos-Swraioi 3-13
Dead Rabbits-Mestalla Café 7-11
Itta Jazz B.C.-One Love 11-13

Ημιτελικά
Beach Jumpers-Swraioi 6-18
Mestalla Café-One Love 21-14

Τελικός
Swraioi-Mestalla Café 14-12

U18
Ημιτελικά
Μπυραΐκός B.C.-Milwaukee Vlax 9-7
Τα Λυκόγουρνα-Αμπαλέρμο 20-2

Τελικός
Μπυραΐκός B.C.-Τα Λυκόγουρνα 7-9































































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος